Om konkrete rengjøringsmidler

October 28

Om konkrete rengjøringsmidler

Betong, skyldes delvis til sin porøs, men solid make-up, krever bestemte rensemidler og forberedelse når rengjøring, maling eller etterbehandling det. Det er en rekke kjemikalier som støtter ulike alternativer for rengjøring og stripping, i tillegg til å forberede en etasje for ekstra bygging eller renovering. Betong rengjøringsmidler krever en betydelig mengde omsorg, som de er hovedsakelig sterke kjemikalier som utfører en rekke arbeidsplasser.

Identifikasjon

Betong rengjøringsmidler kan kjøpes på lokale maskinvare eller bygge forsyning lagre. Betong krever planlagte rengjøring for å opprettholde sin levetid.

Typer

Den konkrete de sPic, som krever ingen skrubbing, absorberer oljebaserte flekker at de fleste ofte består av olje flekker. Å være biologisk nedbrytbart, krever det ikke bruk av fosfat syre fjerne flekker. Også lett løselig i vann, denne støvsugeren er svaret på en rekke fettflekker på mange høy trafikk betongflater.

Typer

For bruk på bart betong innkjørsler, carport og gangveier er en kjemisk etcher nødvendig for stripping betongen ved å fjerne alle fett og forbereder betongen tillegg av maling. Denne behandlingen tar alle skitt og fett av overflaten av betongen.

De fleste kjemiske etcher rengjøringsmidler kan brukes i et hjem, men riktig sikkerhetsprosedyrer må følges når du håndterer dem, for eksempel gummistøvler og hansker. Det krever også omsorg i sprer den over betongen og rense den.

Typer

Impregnering sealer brukes på betong overflater som et middel for å styrke betongen ved å trenge inn i porene for å gi stabilitet. Dette gir renere en bedre overflate for maling og etterbehandling ved å eliminere eventuelle behov for sliping.

Forebygging/løsning

Rengjøring og omsorg bør tas i betraktning når du maler betongen. Impregnering anbefales før maling eller legge en ekstra etasje, som en primer. Det gjør at de fleste typer epoxy og andre gulv lim å overholde sterkere, mens tjene som beskyttelse for det underliggende betong gulvet når nye gulvet er installert.

Betraktninger

Bruk av en etasje kontaktgrunning anbefales. Denne blandingen av kjemikalier forbedrer overflaten av betongen ved låsing i alle kritt som rester eller noen tørrhet. Kontaktgrunning trenger betongen jevnt distribuere et beskyttende skjold, effektivt forbereder betongen maleri.

Advarsel

Som med alle kjemikalier, burde betong rengjøringsmidler være holdt utilgjengelig for barn og dyr, og holdt på et kjølig, tørt sted.