Om klistremerke fjerning

July 9

Pris merkelapper, klistremerker og SKU koder følges mange objekter. Fjerne skjemmende papiret er kjedelig, men bør gjøres riktig. Ved å bruke riktig fjerning produkter, verktøy og press, bør ikke objektet ødelegges.

Betydning

Når du kjøper en vare, er det irriterende å fjerne et klistremerke. Om du har kjøpt en vare med en prislapp overholdt hjørnet av pakken eller kjøpe en bil som har hatt fakturaen overholdt vinduet, fjerner limet kan være et ork.

Funksjonen

Klistremerker blir fjernet fra glass og windows skal være fuktet med rubbing alkohol, og skrapte med en plast slikkepott.Fjerne klistremerker fra støtfangeren kjøretøyets krever smøremiddel som WD-40. Klistremerket bør bli gjennomvåt, så lov for å sette for en kort tid. Skrape limet - bruker solid press, men ikke overdøve den - med en plast slikkepott. Bruker for mye "albue fett" kan ripe krom eller med fjerne noe av det.Fjerne et klistremerke fra tre ville forlange du å løsne limet møbler polsk eller mineralolje. Klistremerket bør bare løsner, men må løsne det mer ved hjelp av en plastspatelen.Fjern klistremerket på plast overflater, ved å fylle det med mineralolje. Klistremerket bør løsner lett. For å fjerne rester klissete rester, vask plast objektet med varmt såpevann vann.

Betraktninger

Før du bruker noen agent for å fjerne et klistremerke, vurdere å teste den i en iøynefallende området for å sikre at det ikke vil skade objektet.

Misforståelser

Det er en vanlig misforståelse at noen klistremerke rester venstre over fra fjerning vil eventaully slites av. Hvis alle rester ikke er fjernet i tide, tiltrekker sticky overflaten støv og skitt, forårsaker en skjemmende stedet på objektet.

Advarsel

Aldri skrape en etikett med et barberblad. Skarpe kanter kan lage riper i overflaten, forårsaker skade på objektet.