Om Kenmore støvsugere

December 15

Kenmore, en merkevare apparater produsert av Sears Holdings Corporation, produserer forbruker apparater, inkludert områder, vaskemaskiner og vakuum rengjøringsmidler. Kenmore tilbyr tre forskjellige typer støvsugere, inkludert canister, stående og håndholdte. Disse støvsugerne har forskjellige størrelser. Les alltid vakuums spesifikasjoner for å fastslå om det passer dine behov. Du kan kjøpe disse produktene fra Sears datterselskaper, som Kmart.

Vakuum forskjeller

En canister vakuum har en slange med en sugehodet, og denne slangen er koblet til en rullende beholderen som du trekker deg. Denne slangen kan du vakuum under objekter som sofaer og tabeller. En oppreist vacuum har en liten boks i midten av enheten, og vakuum leder er del av kroppen. Den ruller foran deg er selvdrevne. En håndholdt støvsuger er svært liten med et håndtak på baksiden, og den har en sugehodet på forsiden av kroppen. Denne støvsugeren er for liten opprydding jobber. Du får en ett års garanti på alle disse støvsugerne.

Beholderen

Som i 2011 tilbyr Kenmore fem ulike modeller canister vacuums, varierer i farge fra hvit til lilla til blått. For eksempel Kenmore Canister støvsuger blå modell 28014 veier 24 lbs., og den kommer med fem forskjellige vedlegg. Den har en rengjøring bredde av 14 inches, og du kan justere høyden på vakuum opp til fire ulike høyder. Det har et HEPA-filter, og den fanger skitt i en pose. Denne støvsugeren er for både tepper og bart gulv.

Oppreist

Kenmore har ca 12 modeller av oppreist vakuum rengjøringsmidler, varierer i farge fra tan og brun til rødt til lilla. Et eksempel på oppreist støvsuger er den Kenmore intuisjon 31810 oppreist, som er en sølv inne fargen og bruker en pose for å fange skitt. Den veier 20 lbs., og den har en 14-tommers rengjøring bredde. Den leveres med tre og tre filtre. Du kan justere høyden på vakuum til fire ulike høyder. Det har et HEPA-filter, og det renser både teppe og bart gulv.

Håndholdt

Kenmore tilbyr bare en modell av håndholdte støvsugere, og det er Kenmore Evo 21000 håndholdte vakuum, som er en sølv inne fargen. Den veier 4,3 lbs., og den kommer med en 20-fots ledning. Det er uten pose, som betyr at skitt er fanget i en boks. Det fjerner både tepper og gulv. Du kan legge til tilbehør til Pet PowerMate dette vakuum, som hjelper fjerne dyrehår fra polstrede elementer.