Om Jumbo Muscadine

August 2

Muscadine er en type av ville druer som varierer fra lys bronse til dypt lilla i farge. Begge kan er hardføre og motstandsdyktig mot de fleste skadedyr og sykdommer og funnet eller dyrket i områder i USA der temperaturen i vintermånedene holder seg over 0 grader Fahrenheit. Jumbo muscadine er den største av disse druer.

Detaljer

Jumbo muscadine modner midt sent sesongen i den største av alle muscadine druer, stor nok til å dekke en hånden. Denne store frukter, sammen med alle andre druer i denne familien, utstråler en musky aroma på vintreet. Saften av frukten har imidlertid en søt duft og like søt smak.

Historie

Ifølge professor i hagebruk Dr. Patrick Conner av University of Georgia var muscadine, om naturlig vill, også første domestiserte amerikanske drue. Det var grunnlaget for populære viner før forbudet era. En varietal opprettet fra denne frukten, Virginia Dare, var den mest populære vin i USA. Etter forbudet, California vingårder ble vin hovedkilden for varietals og muscadine industrien avslått.

Beskrivelse

Jumbo muscadine er seeded, tykk-skinned og spiselig. Druene vokser i klaser på vintreet og, når moden, atskilt fra stammen lett. Anlegget i seg selv har runde, taggete blader og hardføre tentakler. Det er en dioecious plante som betyr noe er kvinnelige og noen er mannlig. De kvinnelige Tunnelrigger er større enn hannene.

Fordeler

Jumbo muscadines brukes til å lage vin, gelé og paier. I tillegg er de en høy kilde til antioksidanter, som bremse aldringsprosessen og bistå i sykdomsforebygging. Mørkere rekke muscadine inneholder resveratrol. Denne forbindelsen kan beskytte mot kreft og andre sykdommer ved å opptre som en antioksidant og anti-inflammatorisk.