Om judastre treet

December 7

Cercis canadensis eller østlige judastre er et løvtre innfødt til strømmen banker og skogsområder i det østlige USA. Det er en populær ornamentale arter på grunn av sin tidlige våren blomstrer og attraktive løvverk.

Identifikasjon

Østlige judastre trær vokser mellom 15 og 30 fot høy. De har flere kofferter og bred, uregelmessig formede kroner. Østlige judastre trees Produser klynger av rosa blomster mellom mars og mai før store, hjerte-formet bladverket kommer. Flat brune frø pods erstatte blomster.

Flere arter

Den vestlige judastre, Cercis orbiculata, også kjent som Arizona eller California judastre, er vanlig i daler og foten av Nevada, Utah, Arizona og California. Texas judastre, Cercis canadensis var. texensis, oppstår i Oklahoma, Texas og Mexico. Det er litt mindre enn den østlige judastre og produserer røde frøkapslene, ifølge Lady Bird Johnson Wildflower Center. Den meksikanske judastre, Cercis canadensis var. mexicana, er innfødt til Texas. Det er mindre enn andre versjoner og har mindre, mørkere blader.

Dyrking

Judastre trær foretrekker fullstendige eller delvise sollys og fuktig, godt drenert, næringsrik jord. De vokser i mange ulike typer jord. Judastre trær vokser raskt når de er unge, ifølge Ohio State University, men deres veksten bremser når de når 10 år; vanligvis bor de i ca 20 år. De er utsatt for sykdommer som verticillium vil, trunk canker og roten råte. De er også utsatt for insekt skadedyr som vekter.