Om hvordan du installerer en Baby bassenget gjerde

March 26

Homes med svømmebasseng ikke bare et sted for underholdning, de er en potensiell sikkerhetsrisiko. Barn tilsyn kan skli utenfor og innenfor sekunder i et basseng. Tragedie kan unngås ved å gjøre bassenget off-limits og installere en sikkerhet gjerde. Må du måle dine utvalgsstørrelsen og bestille en sikkerhet gjerde fra en pool forsyning forhandler. Kit har alt du trenger å installere gjerdet.

Instruksjoner

•Clear alt fra bassenget dekk for å gi deg nok arbeider rom. Utforme og scene gjerdet rundt bassenget som installeres.

•Løft hver gjerdet panelet til stående. Du bør ha en annen person som hjelper deg å balansere panelet. På montering cleats nederst i panelet, presse en tynn-spiss markør tips gjennom forborede hullene merke der klamp vil feste til bassengkanten. Gjenta for hver andre panelet, markerer hver klamp.

•Lay gjerdet paneler ned og litt fra hvor de vil være reist. Satt på vernebriller og støvmaske. Bore pilot hull inn klamp merkene på bassengkanten, med øvelsen. Bruke litt én størrelse ned fra monteringsskruene som følger med i bassenget gjerde pakken.

•Sett plast skruen ermer i hver pilothull og trykk ned i hullet, bruke gummihammer. Plasser den første panelet over pilot hullene, justere cleats med hullene. Fest panelet til en bassengterrasse med skruen pistolen. Koble neste panelet i henhold til produsentens instruksjoner og sy det bassengkanten, bruker skruene i settet.

•Continue langs bassenget til hvert panel har blitt montert til dekk. Fest gjerde døren i henhold til produsentens instruksjoner for proprietære. Som en forholdsregel holde døren lukket og låst når bassenget ikke er i bruk.