Om huse fluene

July 17

Ifølge nettstedet KidzWorld huse fluene er rundt 1/4 tommers lang grå i farge og kan fly med en hastighet på 6 miles i 24 timer. De besøker kloakk, søppel hauger, toaletter, vasker og dumper og feed på sputum, avføring, utslipp fra sår og råtnende materiale som egg, kjøtt og bortskjemt fisk. Huse fluene pleier å bære bakterier fra disse tingene til våre matvarer og dermed vise seg for å være en av de mest dødelige skapningene og kilder av sykdommer.

Av huse fluene

Det finnes 4 ulike stadier i livet til en vanlig huset fly: egg, larver, puppe og voksen. En kvinnelig huset fly kan legge så mange som 500 egg i tre til fire dager som er hvit i farge og mindre enn en halv tommen inne størrelse. Etter 8 til 20 timer kommer Mark eller Larvene ut av disse egg som foretrekker å bo i varmt og fuktig miljø. Etter fire til ti dager angi Mark puppe Stadium i livet de utvikler en rødbrun huden på kroppen. Etter å ha passert puppe scenen, lever en voksen huset fly for opptil 15 til 30 dager. Kvinner er vanligvis større enn hannene og kan produsere egg etter bare to dager for å bli en voksen fly.

Hvordan huset fluer spise?

Huse fluene har ikke tenner og kan konsumere bare flytende matvarerne. Dette betyr ikke at de ikke bruker solid mat. Faktisk, de flytende solid mat spyttet på dem og deretter suge dem opp med sine tungen som ligner et strå.

Heath problemer

Huse fluene er kjent for å overføre rundt 65 ulike sykdommer blant mennesker, inkludert dysenteri, hydrocephalus, tyfus, kolera, anthrax, Poliomyelitt, spedalskhet, tuberkulose og tularemia. I tillegg blitt de også en plage i et hus som de holde flyr rundt, forstyrre et normalt liv som familien.

Forebygge House fluer

Fluer vil ikke kunne rase i et hus hvis det ikke er nok mat kilder tilgjengelig. Fjern alle slags søppel, gjødsel, Luke hauger, gress og andre råtnende rolle fra huset og holde søppelkasser tett dekket og ren. Videre rengjøre kjæledyret avfall umiddelbart, som kjæledyret avfall kan tiltrekke huse fluene sterkt. Holde flyr ut ved hjelp av mesh-skjermer på Vinduer og dører. Kontroller at alle gass rør, elektriske kanaler og vannrør ikke har noen åpninger inn i huset.

Bli kvitt huse fluene

Flyswatters, spray, agn og fly strimler er noen av metodene for å kvitte seg med huse fluene. Det kan være ultrafiolett lys feller agnet fly feller og klissete fly feller, som vil tiltrekke seg fluer og fange dem. Hvis du leter etter en kjemisk-baserte metode å kvitte seg med fluer, kan du ringe en lisensiert pest operatør som gjelder syntetiske pyrethroid inne i huset. Det finnes også aerosol-spray i markedet, som er spesielt designet for å drepe eller fjerne fluer. Disse spray har pyrethrins som kan drepe flyr nesten umiddelbart. Sørg for å følge instruksjonene nøye.