Om hjem nedbemanning

July 7

Om hjem nedbemanning

Hjem nedbemanning kan være en måte å forbedre en vanskelig økonomisk situasjon eller forenkle et stressende liv. Lær om fordeler og ulemper med en mindre hjemme, og hvordan å gjøre mindre overveldende.

Fordeler

Hjem nedbemanning har mange fordeler, og ikke alle er økonomisk. Den mest åpenbare av disse er mindre avdraget som går med en mindre hjemme. Mens noen er nødvendig for å finne et rimeligere hjem på grunn av barselpermisjon, jobb tap økonomiske vanskeligheter, mange mennesker er å snu til hjem nedbemanning for å gjøre livet økonomisk enklere. De finner at et mindre avdrag betyr mindre stress og mindre tid på jobben prøver å tjene penger til å betale for en større hjem. En annen fordel å hjem nedbemanning er mindre nytte regninger som går med det. Oppvarming og kjøling et mindre hjem er mye billigere og legger mindre belastning på et begrenset budsjett. Små hus også ta mindre tid å rengjøre og vedlikeholde, forlater mer tid til å slappe av og de-stress.

Ulemper

Nedbemanning i en mindre hjemme tar mye tid og krefter. Det innebærer sortering gjennom eiendeler, bestemme hva er de viktigste og mest nødvendige og bli kvitt resten. Slippe ting kan være emotionally vanskelig og fysisk anstrengende. Også for familier til hyppige underholdende, kan flytte inn i en mindre hjemme bety færre store selskaper og sammenkomster og mangel på plass for overnattingsgjester. Til slutt, har mindre plass kan bety mindre personvern, spesielt for større familier som kan føles trangt uten store rom og innendørs vidder.

Misforståelser

Nedbemanning boliger er ikke bare for eldre par som er klar til å selge familiens hjem. Nedbemanning hjem kan gjøres av alle som ønsker å leve litt mer enkelt og betyr ikke gi opp komfort helt. Ta deg tid til å se etter et mindre hus som du elsker, og det inkluderer plass for lagring, avslapning og underholdende på en mindre skala.

Betraktninger

Gi opp eiendeler er en av de vanskeligste delene av hjem nedbemanning, og du bør starte forveien kjøpe et nytt hjem. Skalere ned alt du har passer inn i større hjemme kan være en overveldende oppgave. Ikke start pakking stua i feltene. Start med rom du bruke sjeldnere som gjest soverom eller hjemmekontor. Bestem hvilke typer møbler du vil beholde og starte sortering gjennom mindre elementene i rommet. Dele ting i Behold, selge, donere, og søppel kategorier og begynne pakking ting du vil beholde. Du kan selge uønskede elementer online eller i et ransake salg og donere mer slitt eks til lokale veldedige organisasjoner.

Advarsel

Ikke ned til et hjem som du ikke liker. Holde utkikk til du finner noe som passer dine behov; du må kanskje litt tid å venne seg til tanken på å flytte til et mindre sted, og du vil ikke avvise et komfortabelt hus grunnlag.