Om hjem alarmsystemer

June 13

Om hjem alarmsystemer

Hjem alarmsystemer er en rekke strukturerte sikkerhetsenheter som er utformet for å sikre et hjem. Moderne versjoner tilbyr avanserte elektroniske nettverk av multizoned alarmer for farer som kan oppstå i et hjem. Disse kombinasjon hjem alarmsystemer tillate full sikkerhet og gi huseiere tillit at deres hus er beskyttet mot inntrengere og farer.

Funksjonen

Hjem alarmsystemer varierer i henhold til sine tiltenkte målet. Versjoner som beskytter mot innbrudd er programmert til å se etter bevegelser og uvanlige hendelser. Når disse alarmsystemer er satt, slippes vanligvis en hørbar alarm fra enheten. I tillegg sender mange versjoner en melding til loven håndhevelse informere politiet i en mulig farlig situasjon. I tillegg til innbrudd, kan hjem alarmsystemer også se etter andre farer som røyk eller karbonmonoksid.

Funksjoner

Mange hjem alarmsystemer bruke passive infrarød detektorer, som kan se plutselige endringer i temperaturen i et rom. En annen populær funksjon er mikrobølgeovn detektorer, som bruker bjelker av stråling til å spore bevegelser. Foto-elektriske stråler brukes også til å følge bevegelse ved hjelp av infrarød lysstråler. Glass pause detektorer kan installeres som varsles når karakteristiske lyden av knuste glass. Nyere glass-break detektorer bruk seismiske detektorer som utløses av vibrasjoner. Med de fleste systemer, er et tastatur installert i nærheten av døren hvor hus kan armen og avvæpne alarm.

Typer

Mange selskaper tilbyr hjem alarmsystemer. De to mest populære valgene i USA er ADT sikkerhetstjenester og The Brink's. Kombinert, utgjør disse to selskapene mer enn 50 prosent av hjem alarm systemer markedet.

Fordeler

Studier viser at en en riktig installert hjem alarmsystem drastisk reduserer forekomsten av et hjem invasjon eller innbrudd. De samme studiene viser en ytterligere sammenheng mellom gjenlevende hus branner og karbonmonoksid lekkasjer når du riktig enhet er på plass. I tillegg er forsikring priser på boliger ofte billigere etter installasjon av alarmsystem.

Advarsel

Med alle alarmsystemer finnes en sjanse til falske alarmer. Dette skyldes feil systemer, løse tilkoblinger, lav batterier og forstyrrelser av små dyr, insekter og selv bris. Mange politiet tar nå for nødanrop som vise seg å være falske alarmer, så pass på alarmsystemet er i forskriftsmessig stand.