Om grønne avløp rengjøringsmidler

November 8

Med utviklingen av grønn hverdag blir stadig mer populært, leter folk etter nye måter å ta den grønne levende livsstilen og anvende den i sine egne hjem. En av de nyeste trendene innen grønn hverdag er avløp rengjøringsmidler, som erstatter gamle standby kjemisk avløp rengjøringsmidler.

Forsøkt og avrette metoder for Drain rengjøring

Før miljøvennlig livsstil var populær, ga folk sjelden to tanker om lagring jorden. Hvis det var et problem, ville så det bli tatt vare på av uansett metode var tilgjengelig. Dette inkluderte unclogging avløp. Når den gamle metoden for bruker en plunger i kjøkkenvasken ikke fungerte, ville folk slå til kjemiske rengjøringsmidler som ville gjøre løfter unclogging avløp. Men når det kom til de langsiktige effektene av slike produkter, folk var å finne at deres avløp ble ødelagt, forårsaker en enda større problem.

Hva er de kjemisk avløp rengjøringsmidler?

De fleste av kjemisk avløp rengjøringsmidler har kjemiske natriumhydroksid i dem. Det er flere andre navn for denne sterke kjemiske som lut eller kaustisk soda. Natriumhydroksid er ikke en naturlig forekommende kjemiske, det er en menneskeskapte kjemisk. Grunnen til at mange av avløp rengjøringsmidler Bruk denne kjemiske er på grunn av etsende egenskapene som natriumhydroksid er kjent for. Derfor, hvis det er en tette avløp, natriumhydroksid vil bare spise bort på tresko til avløpet er ren.

Natriumhydroksid regnes ikke som en forurensende, men det kan forårsake alvorlige skader eller død hvis det er svelget, eller hvis det kommer i kontakt med øyne eller hud. Dette kjemikaliet kan også forårsake andre helsemessige problemer, som brystet press, hals sårhet eller selv lunge irritasjon. Langvarig kontakt med natriumhydroksid anbefales ikke.

Grønne renne renere alternativer

Den første metoden for grønne drain rengjøring er den gamle stempelet-metoden. Gitt dette kan ta mye tid og mye fysisk arbeid, men i det lange løp du kan spare deg noen penger fra kostnadene ved innkjøp kjemikalier, samt unngå noen skadelig effekt kjemikalier kan ha på avløp. Hvis metoden stempelet ikke fungerer, kan du vurdere en mekaniske slangen å jobbe sin vei gjennom tresko.

Det er også noen hjemme rettsmidler for rengjøring ut tette drenerer. Du kan for eksempel ta noen natron og hell den i vasken, etterfulgt av 1/2 kopp med eddik, raskt etterfulgt av en gryte med kokende vann. Dette kan gjentas flere ganger, eller til den er klar. Reaksjonen natron og eddik kan forårsake tresko til bruddet, med varme, kokende vann vask tresko gjennom avløpet.

Kommersielle miljøvennlig avløp rengjøringsmidler

I tillegg til hjem rettsmidler er det grønne avløp rengjøringsmidler kommersielt tilgjengelig. Grønne avløp rengjøringsmidler har ikke noen skadelige kjemikalier i dem som vil forårsake problemer for deg, din familie, din pets eller avløp. Mange bruker naturlig forekommende bakterier eller selv enkelte mikrobiell stammer av enzymer for å angripe tresko. Når tresko er fjernet, innholdet i den grønne renne renere er lett brytes ned i miljøet og vil ikke føre til skade på naturen.

Grønne Drain rengjøring produkter virkelig fungerer?

I de fleste tilfeller fungerer grønne renne renere produkter. Disse produktene arbeid å bekjempe fett, olje, hår og andre kjente avløp cloggers. Den grønne avløp rengjøringsmidler bryte ned tresko i karbondioksid samt vann, dermed gjør tresko miljøvennlig. Kjemisk avløp rengjøringsmidler vil vanligvis tømme avløp og sammen med tresko, vil det la restene av natriumhydroksid bak. Miljøvennlig avløp rengjøringsmidler er helt vannløselige. De inneholder ikke noe som kan bli kreft. De sikrer også at ingen av produktet er testet på dyr, mens mange av kjemisk avløp rengjøringsmidler har vært.

Hvor å finne grønne avløp rengjøringsmidler

Mens ideen om grønn hverdag er stadig mer populært, begynner mange forhandlere å tilby øko-vennlige produkter. Mens økningen har vært gradvis, er det et skritt i riktig retning. Mens du ikke kan finne grønne avløp rengjøringsmidler i midtgangen i din lokale supermarked, kan det hende at større oppussing forhandlere tilbyr disse produktene til en rimelig pris. I tillegg finnes det mange online-forhandlere som spesialiserer seg på miljøvennlig rengjøringsmidler (se ressurser). Merk at det er en grov misforståelse som grønne produkter for hjem trenger å koste mye penger, men i de fleste tilfeller er dette ikke tilfelle.