Om grønn energi isolatorer

April 15

Om grønn energi isolatorer

Folk verden Utforsker flere grønne levende alternativer enn noensinne. Hurtighet av global oppvarming er å tvinge dem til å finne måter å beskytte miljøet. Grønn energi isolatorer gir en måte å isolere hjem ved hjelp av mindre drivstoff generert fra gass, olje og tre. Bruker grønn energi isolatorer hjelper holde hjem varmere og luften tryggere å puste.

Betydning

Grønn energi isolatorer tillate brukere å redusere mengden av karbonmonoksid, giftstoffer og skadelige kjemikalier som kommersielle oppvarming enheter slipper i luften. Når et hjem er ordentlig isolert, dannes en varme barriere i indre av boligen, fangst varme luften inne. Isolert hus at oppvarming enheten kjøre mindre, sende begrenset avfall i luften. Å holde et hjem energieffektive også gir kostnadsbesparelser på ens drivstoff regningen.

Funksjonen

Grønn energi isolatorer linje området i et hus mellom fasader og innramming---som er der varme rømmer fort. Isolatorer bør plasseres i hjemmet som det bygges, å sikre at ingen område er venstre ubehandlet eller uisolert. Blåst i isolasjon kan installeres etter et hjem er bygget, bruker cellulose blåser eller hopper. Hopper verk av hakking opp isolasjon og blåse den inn små hull boret hver 2 fot i hjemmet. Blåst i grønn energi isolatorer sikre at selv den minste sprekker og sprekker er fylt.

Typer

Flere typer grønn energi isolatorer har erstattet standard R-19 glassfiber isolasjon. De fleste av disse isolatorer gir samme virkning, men beskytte miljøet og luften inne i hjemmet. Blåst i isolasjon består av resirkulerte materialer som makulert aviser og papir som er tett pakket inn poser for distribusjon. Korn skrog blir brukt som en lagdelt isolasjon som blandet med filler papirprodukter og brukes i stedet for glassfiber isolasjon for å holde tak og kravlesøket spaces varm og energieffektive. Noen boliger er isolert helt med strå, mens vanlige tre innrammingen og vinyl Fasader holde halmen skjult.

Effekter

Bruker grønn energi isolatorer reduserer kostnadene ved oppvarming og kjøling, og gir sikrere luft å puste i et hjem. De fleste slike isolatorer stammer fra naturlige elementer, i stedet for kjemikalier som utgjør noen glassfiber isolatorer. Mest naturlige materialer er mer motstandsdyktige mot mold og mugg enn kommersielle isolatorer. Kostnadene til kjøp og installasjon grønne materialer er billigere enn å arbeide med syntetisk.

Betraktninger

Fjerne gamle isolasjon og installere en grønn energi isolator kan være tidkrevende. Prosessen kan innebære rive i vegger eller trekke ut ytterkledning hjemme. Disse elementene må erstattes når de grønne isolatorer er installert. Fjerning av avfall fotoaktører forby dumping av isolasjon som inneholder forurenset fiber og asbest - som kan gjøre for kostbare eliminering hvis i stedet har å jobbe med et farlig avfall-fjerning selskap.