Om gjerder i Maryland

March 30

Om gjerder i Maryland

Å sette opp et gjerde i Maryland er ikke nødvendigvis en enkel sak. Hvert fylke har egne regler for bygging av et gjerde. Du trenger tillatelse før du begynner. Countie har også lover om svømmebassenger, og de kan kreve å vedlegge bassenget med et gjerde som en sikkerhetsbarriere. Gjøre noe granskning før du begynne å bygge.

Høyde

Din kommune kan ha begrensninger på høyden av din gjerde. For eksempel er den maksimale høyden for en forside gårdsplass gjerde i Baltimore County 42 inches. Du kan konstruere høyere gjerder i siden og bak verft. Men hvis du har mye hjørne, gjerdet kan ikke høyere enn 3 feet og må være 25 fot fra hjørnet av to gater å hindre hindre sjåførene visjon. Carroll County bare fastslår at gjerder ikke må forstyrre synligheten av trafikk.

Tillater

Howard County krever tillatelse til å bygge et gjerde over 6 fot høy. Tillatelser kreves ikke i Frederick fylke hvis du er utenfor byens Incorporated. Du må få tillatelse for et gjerde over 42 inches høy i Baltimore County. Harford County krever også byggetillatelse for å installere et gjerde. Fylkene krever vanligvis et gebyr tilknyttet tillatelse til å konstruere et gjerde.

Bassenger

Carroll County krever at en svømmebasseng barriere skal minimum 48 inches høy. Fylket har også bestemt måling begrensninger for åpninger i et gjerde, som de i en gitter gjerde og mesh av en lenken koble sammen gjerde. Du må utstyre tilgang porter med en låsemekanisme. Frederick fylke krever også en 48-tommers barriere for oppblåsbare bassenger med en dybde på 24 inches eller mer. Anne Arundel County krever også en 4-fot gjerde rundt bassenger og det må inneholde en selvstendig latching gate.

Betraktninger

Før konstruere et gjerde på eiendommen, bli kjent med koder og forskrifter i din region eller by. Carroll County råder borgere å kontakte Miss verktøyet på 1-800-257-7777 før du plasserer innlegg eller bunntekst. Hvis du bor nær vannet, kan du ha flere begrensninger. For eksempel hvis du ønsker å plassere et gjerde på waterfront mye i Anne Arundel County, vil fylket vurdere det for den potensielle virkningen den kan ha på nærliggende egenskaper med hensyn til lys, luft og visning. Hvis du bor i en utvikling med en huseiere association, være sikker du er innenfor reglene i nabolaget før bygging av et gjerde.