Om gjerde Stretching

February 22

Installasjon av wire gjerde rundt omkretsen av et stykke eiendom er en måte å angi grenser. Enten du bor i land og vil skrive 100 dekar eller en del av en liten by verftet, må alle wire gjerde strekkes. Strekk ledning gjerde vil holde wire stramt og holde enkelt ledning eller vevd ledning gjerde fra sagging.

Historie

Helt siden de opprinnelige homesteaders flyttet over hele landet gratis land etter borgerkrigen, ble barbwire gjerde populær. Barbwire var billig og rimelig å reise. Støtten innlegg kan plasseres i bakken hver 10 til 20 fot og deretter ledningen knyttet til innlegg. Hvis ledningen ikke var trukket stramt eller strukket, ville det ikke være effektive for å holde dyrene utenfor det vedlagte området. Når ledningen er trukket stramt og spenningen er plassert på barbwire, gir en effektiv barriere grunn er feiltoleranse og skarp poeng.

Funksjonen

Gjerdet bårer brukes til gripende på enkelt tråd tråden og la det bli trukket så tett som mulig før bryte. A kom eller hånd skivene brukes til å trekke den gripende verktøyet til en fast støtte. Når riktig strekningen går i gjerdet er spikret eller stiftes til støtten innlegg. Vevd ledning gjerde er strukket i mye på samme måte, men bruker en annen type av verktøyet for gripende plassen flettet fekting.

Typer

Vevd ledning gjerde båre er konstruert av to 2-av-4s som har samme lengde som høyden på gjerdet. Rundt hodet, er torget nakken bolter plassert hver 12 inches langs dens lengde og ned 2-ganger-4. 2-av-4s plasseres på hver side av vevet wire og bolter plassert gjennom hullene. Boltene er strammet til fast grep ledningen og en komme langs eller hånd skivene er knyttet til dette strekke åpne veve ledningen. En enkelt ledning gripende verktøyet bare passer over stranden og låses på plass av spenningen i trekke enheten.

Fordeler

Når et gjerde er installert vil det holde uønskede gjestene fra eiendommen. En riktig strukket gjerde vil vare i mange år hvis ikke tiår som innlegg som brukes er av høy kvalitet og motstandsdyktig mot forråtnelse. Hvis wire gjerde er riktig strukket og sikret den har bare gjøres én gang.

Advarsel

Over strekke kan et gjerde være en farlig hendelse. Ledningen kan bryte og Tilbakeslag på installasjonsprogrammet, innpakning ledningen rundt armer, ben og kropp. Ekstrem forsiktighet bør utvises ved strekker seg alle typer gjerde, som en svak stykke wire kan bryte og bevege seg raskere enn du kan få ut av veien.