Om en stål bygningen utvendig

March 12

Om en stål bygningen utvendig

Stål bygninger tilbyr en holdbar alternativ å nonmetal eksteriør. Selv om det kan være fristende å anta at stål bygninger alle har samme grunnleggende type eksteriør, er realiteten at eksteriør alternativer kommer i et bredt utvalg å møte kravene til bare om noen som trenger en stål bygning.

Utvalg

Alternativer for utvendig av en stål bygning avhenger av selskapet som tilbyr produktet. Noen stål bygninger er bygget med rustfritt stål eksteriør, mens andre bruker sammensatte metall veggpaneler består bare delvis av stål. Stål paneler pleier å være dyrere enn sine mindre holdbare kolleger, kobber og aluminium. Aluminium brukes oftere enn stål på grunn av sin lette vekt og korrosjon motstand.

Paneler

Eksteriør av stål bygninger består vanligvis av en rekke ulike paneler, hvert klipp på en måte som gjør dem enklere å koble til en annen. Disse panelene har generelt et sett av rillene som tillater panelene overlapping på endene og passer sammen. Panelene er vanligvis sikret med en slags fugemasse bånd, som danner en barriere mot ytre fuktighet og luft. Paneler er festet til bygningen rammen med spiker eller metall skruer.

Komposittmaterialer

Noen stål bygninger består av stål vegger og tak laget av komposittmaterialer. Mange av disse komposittmaterialer gir ekstra isolasjon stål utsiden av bygningen. For eksempel består noen stål bygninger av veggpaneler består av stål med vedlagte skum isolasjon, ble lagt under produksjonsprosessen. Andre består av paneler som har vært isolert med andre typer materialer som isolering paneler og preformed isolasjon styret. Stål bygge eksteriør kan stå på sine egne, men disse komposittmaterialer tilbyr ytterligere isolasjon og beskyttelse mot elementene.

Dekorative ferdig

Stål bygge eksteriør må ikke komme i korrugerte hvite paneler. I stedet tilbyr selskaper som konstruere stål bygninger eller stål bygningen forsyninger en rekke alternativer. Noen eksteriør er innredet med andre materialer. Enkelte selskaper tilbyr for eksempel materialer som synes å være naturstein eller stukk men er faktisk syntetiske gulvbelegg designet eksklusivt for stål eksteriør.