Om elektrisitet sikkerhetstips

August 28

Det er mange aspekter i elektrisk sikkerhet. Mens det er alltid best å leie en profesjonell til å hjelpe med disse sakene, er det også fint å lære noen grunnleggende dos and don'ts elektrisk arbeid. Lær hvordan elektrisitet når og er spredt over hele hjem, samt gode tips for håndtering av ledninger.

Fakta

Elektrisitet er hentet inn fra live gjeldende ledninger, vanligvis kjører nedover gaten din leveres eller i bakken. Ditt hjem er koblet til disse trådene via en stor transformator, vanligvis på siden eller på baksiden av huset, som dulls ned effekten av elektrisitet til 110 vurdering de fleste amerikanske boliger bruk (europeere bruker 220). Dette transformator kobler deretter til din sikringsskapet, som kan være alt fra like ved transformatoren garasje eller kjeller.

Funksjoner

Sikringsskapet er hjernen i hjemmenettverket elektrisk. Ledninger går fra boksen til alle deler av hjemmet ditt, slå din plugger, apparater, aircondition og så videre. Store apparater vil ha sin egen bryteren i sikringsskapet, mens flere plugger eller liten lysarmaturer kan dele en. Hvis en av disse sikringer overlappinger, vil sikringsskapet stenge ned makt til området.

Risikofaktorer

Arbeide med elektrisitet er ikke noe som bør gjøres alene eller av nybegynnere. Selv de som vet hva de gjør kan bli skadet eller selv drept. Men hvis du er bestemt på å installere en ny bytte eller en ny light fixture i ditt hjem, sørg for at du følger tipsene noen.

Funksjonen

Først Sørg alltid sikringen til området du arbeider på er slått av. Sjekk sikringsskapet og se hvis bryterne er merket. Hvis de ikke er, er det enkel prøving og feiling; stenge dem én etter én helt til makt er utenfor området. Andre arbeid med gummihansker. Gummihansker hjelper beskytter mot et lite sjokk (men bare til et punkt). Tredje Følg alle instruksjonene for noe du kjøper for å veilede deg gjennom installasjonen. Endelig holde et brannslukningsapparat i nærheten av for når du slår på bryteren igjen ved en dårlig installasjon som resulterer i en wire gnist.

Ekspert innsikt

Live ledninger må aldri utsettes for en levende Elektrisk ledning. Kontroller at hendene er tørre når du håndterer ledninger, og hold deg unna eventuelle stående vann.