Om dusj ventiler

February 11

Om dusj ventiler

Dusjer er en integrert del av våre liv. Som ikke elsker en varm dusj på en frysing vinteren morgen eller en fin, forfriskende dusj etter en slitsom dag med arbeid? Når noe går galt med dusjen, er det vanligvis på grunn av en feil dusj valve med mindre det er noe galt med ditt.

Definisjon

Ventilene er en veldig enkel, men viktig komponent i hver rørsystemet. Ventiler kontroll vannstrømmen og sørge for at det går i en bestemt retning med et bestemt trykk. Det kan høres enkelt, men dusj ventiler er egentlig relativt sofistikerte biter av utstyr.

Bruker

Foruten dusjer brukes ventiler mange andre steder også, som ovner og kjeler. Deres funksjoner kan variere, som en ventil kan brukes for å isolere et materiale fra en annen, eller for å kontrollere bevegelsen av en væske eller gass. Enkelte ventiler brukes i nødsituasjoner bare. Disse ventilene la press i en beholder som har blitt farlig trykksatt, slik som propanflasker.

Termostatiske ventiler

Dusj ventiler variere på grunnlag av deres funksjon. Du kan enten få en termostatstyrt dusj ventil (bildet over), som sikrer at vannet er på en viss temperatur, eller få en normal dusj ventil som bare styrer flyten av vann til dusjen. Termostatiske ventiler er vanligvis dyrere, men er verdt det. Alle som noensinne har tatt en dusj mens noen rødmet en toiled eller slått på kjøkkenet tappekran kan fortelle deg at en varm dusj kan slå iskaldt eller brennende varme på et øyeblikk uten en termostatstyrt ventil.

Typer

Det er HiFlow ventiler, enkelt-kontroll press ventiler, termostat dusj ventiler og mange flere. HiFlow ventiler kan ha separate temperaturen og volum kontroller slik at du kan justere dusjen til å like nøyaktig. Single-Reguleringsventiler tillate forhåndsinnstille vanntemperatur slik at du kan bare skru på dusjen og det vil gi deg din favoritt vanntemperaturen uten at du må justere temperaturen (se ressursene nedenfor).

Modeller

Dusj ventiler kommer i to modeller. Den første og mest populære modellen er ett håndtak modellen som lar deg justere temperaturen og trykket enkelt med én hånd. Den andre er to-håndtak forretningsmodell, en relativt eldre design - som kommer med to håndtak å justere temperaturen og trykket (ett håndtak for kaldt vann, for varm).