Om dekk dreneringssystemer

July 4

Om dekk dreneringssystemer

Dekk er fantastisk utfyller gleden av et hjem eller hage. De kan raskt bli en opprettholdelsen hodepinen, men når vann drenering ikke administreres riktig.

Denne artikkelen vil drøfte de grunnleggende komponentene i dekk dreneringssystemer og hvordan unngå drenering problemer med en bolig dekk.

Terrassebord drenering

En rektor dekk drenering er å kontrollere regnvannet som slår terrassebord overflaten. Selv om terrassebord installeres med hull å tillate ekspansjon, de fleste av vannet går langs dekket overflaten og utslipp over kanten. Derfor er det viktig at dekk innramming og terrassebord defineres med en passende skråningen (se punkt 6 for detaljer) som er tilstrekkelig til å la vannet strømmer av dekk. Stående vann på et dekk forverres terrassebord materialet og kan være en slip fare.

Nettstedet drenering

Vann som strømmer over bolig mange endres til en viss grad av byggingen av en kortstokk. Vanligvis overflatevann endres bare hvis dekk er bygget over karakter og ikke har "forkle" eller side nedleggelser som avlede vann fra den. Det finnes to unntak:

Hvor mye nettstedet drenering renner mot dekk, kan hus du viderekoble fra undersiden av dekk å unngå et stående vann problem under dekk; Et stort dekksareal skape betydelige avrenning der terrassebord overflaten avløp over på siden av dekk. Dette vil kreve at tilstøtende bakken området være skrånet å bære vann fra undersiden av dekk og huset.En vanlig regel av nybygg er at det ikke kan endre overflaten avløp på mye på en måte som tar mer vann på en neighboring eiendel.

Underdeck drenering

Selv om de fleste regnvann samles av dekk overflaten og drenert bort over på siden av dekk, samler vann under dekk også. Selv om dette kan resultere i vegetasjon og alger vekst. Det er også skadelig for livet av sommerhalvåret, og over tid, skaper en dam effekt som gjør mer vann å samle under dekk under regnskyll. For å motvirke dette problemet, må huseiere opprette en glatt gradert overflaten under dekk som bakkene mot et verft grad nok til å bære vann fra kortstokken.Tilsvarede underdeck dreneringssystemer er tilgjengelige for andre etasje dekk, der det er ønskelig å fange alt vannet fra terrassebord over tillate patio områder under regnskyll.

Vegetasjon og vekst kontroll

Stående vann under en kortstokk oppretter et potensial for vegetasjon og algene oppblomstringen under dekk. Dette er skadelig på flere måter, inkludert estetiske, helse og forverring. For å forhindre dette, bør huseiere rake bakken under dekk glatt under bygging, opprette en skråning nok til å bære vann fra huset og undersiden av dekk og ut inn på tunet. Hvis planting senger er installert tilstøtende til dekk, er det nødvendig å opprette drenering stier gjennom sengene aktivere grunnvann å flykte. Når du oppretter skråningen, installere svart plast over bakken og vekt det med ballast stein (ert grus eller sporadisk store steiner).

Dekk bebyggelsesplan

Dekk drenering bestemmelsene må bli kommunisert til kommunen som del av deres zoning- eller bygge kode krav. Den beste måten for et hus for å oppnå dette er ved hjelp av en bebyggelsesplan dekk. Denne planen er basert på egenskapen undersøkelsen de fleste huseiere får med sine hjem Kjøp lukke dokumenter og bør utvides til en skala nødvendig å viser omfanget av dekk og hvordan nettstedet drenering vil strømme under, på eller rundt den. Tjenestemenn er svært interessert i å bekrefte at en ny kortstokk ikke er viderekobling ekstra grunnvann på en neighboring eiendel.

Skråningen krav

Minimum bakker for terrassebord og gradering er nødvendig for å sikre at vann ikke samle (eller stativ), og tømmes til andre områder hvor det ikke vil være på eller under dekk eller finne veien tilbake inn i hjemmet gjennom infiltrasjon. Terrassebord, sette opp en skråning på 1/8 tommer per fot renne dekk riktig. Dette betyr at en 12-fots bredt dekk ville kreve 1 1/2 inches av totale skråning å føre vann å kjøre av overflaten. Grunnvann krever 1/2 inch per foten av skråningen renne riktig, selv om vann viderekoblet til en plen absorberes raskt under de fleste forhold uten betydelige avrenning.

Ark og Swale drenering

Nettstedet drenering rundt og under en dekk kan oppnås på to måter: ark og swale. Ark drenering består av en konstant skråning over hele bredden på et område med vannet strømmer jevnt i én retning. Swale drenering består av en grunne depresjon (eller grøft) som er opprettet for å samle tilstøtende vann og kanal det rundt en kortstokk.