Om Camia blomster

July 22

Hvis hagen din er spesielt fuktig jord og du bor i et varmt klima, kan du vurdere vokser camia blomster. Disse vakre blomstrer er et elegant, tropiske tillegg til hagen din som også gjør vakre hjem innredning.

Geografi

Camia blomst vokser i Filippinene og Hong Kong, og kalles ofte den filippinske Camia. Camias også vokse i Brasil ganske aggressivt, og blir sett på som ugress. Blomstring også trives på Cuba, hvor det er den og kalles mariposa blanca, betyr "hvit sommerfugl."

Funksjoner

Camia blomster er vakkert formet hvite blomster, og har dype grønne blader. Stilkene som blomstene vokser på kan nå opp til ca 4 fot. Camia har også en hyggelig duftende duft, gjør det en tiltalende tillegg til hagen eller en attraktiv og aromatiske midtpunktet. Camia blomster, også kjent som hvit ingefær, er noen ganger kombinert med sampaguita blomster, en type jasmine blomst, gjøre leis.

Betraktninger

Hvis du klipper camia blomst til bruk innendørs dekorasjon, er det viktig å vite at enkelte blomster vil vil raskt når de er atskilt fra main stengel eller kjegle, så blomsterarrangementer kan bare vare en dag eller to.