Om betong innkjørsler

May 19

Om betong innkjørsler

Hvis du tenker på en konkret innkjørsel, kan du tenke på en mørk svart eller grå overflate som er ofte sprakk, sauma og tiltalende. I dag, finnes det flere varianter i betong innkjørsler legger nye dimensjoner til utseendet. Med alt fra replikere utleggermaskin murstein og skifer til stemplet design oppretter en av en slags titt---det er et design-alternativ for selv de mest kresne hus.

Farger

I dagens eiendomsmarkedet er implementere elementer for å forbedre den curb klagen på et hjem avgjørende for hus. Legge et personlig preg av og gjennomarbeidet hjelp et hjem bortsett fra andre i nabolaget---spesielt hvis hjemmene er alle like. Legge farger til en konkret innkjørsel er en fin måte å legge til personlighet og trekke øyet.En konkret profesjonell kommer til hjemmet og analyserer beste titt for hus. Når oppkjørselen er klar til å helles, er en farge blanding implementert i betongen. Det kan ofte være farget for å replikere stein i en grå eller lys brun farge, murstein i en brent oransje eller mørk brun farge eller feltet stein i en lys brun farge.

Design

Design for en konkret innkjørsel er uendelige. Finne en entreprenør som har også kunstneriske ferdigheter samt en generøs porteføljen er et must før dykking i et prosjekt. Acid etsing kan gi intrikate design og bokstaver i områder hvor betongen må tilpasses. Stempling er det mest populære valget blant design. Når betongen er helles, er et stempel plassert inn i blandingen atskilt og delt. Noen felles design er rock salt utleggermaskin murstein replikerer, riflet design, feltet steiner, murstein, swirls, sirkler og firkanter. Stenciling og stempling la interessant utformingseffekter. Skreddersydde logoer og initialer kan være sentrert på en konkret innkjørsel opprette sterke focal punkt.

Replikerer

Skreddersydd utleggermaskin murstein, stein og utskårne kan være dyrt å implementere i en innkjørsel. For de på et budsjett eller ville heller sette sine penger til andre kilder, repliserte design er veien å gå, spesielt når det gjelder innkjørsler. Skjønnheten av betong er at det er billig og allsidig å bringe inn en utendørs design. Replikerte Sekskantet utleggere laget av betong er en flott design som er perfekt for en perfekt viktorianske hjem. Fargetone kan legges til har fargen samsvarer den utvendige fargen av hjemmet. Faux stein innkjørsler støpt fra betong er minner om en gammel verden stil og perfekt for en kolonistyre eller Toscana-inspirert.

Eksponert samlet

Eksponert samlet er en populær oppkjørselen alternativ for mange huseiere. Metoden for å oppnå dette kan oppnås ved en entreprenør som har erfaring i denne typen design. Med denne prosessen er betongen helles i oppkjørselen. Når betongen er angitt, er overflaten polert og polert for å avsløre de små prikker av fargerike steiner og design under. Resultatet er en glatt, skinnende utseende som nesten vises marmor-lignende. Mange nyere Bygg boliger, samt presentasjon hjem elsker denne looken, fordi den legger til stil og substans i hjemmet.

Kostnader

For en standard konkret innkjørsel er prisen ganske økonomisk. I gjennomsnitt er en 100 x 20 fots konkret innkjørsel mellom $2500 og $3000, avhengig av demografi. For farget, stensilert og etset betong er en annen $2500 på toppen av det ikke uhørt. For mer detaljert arbeid og design, kan prisen bli enda større. Eksponert samlet er vanligvis den billigste metoden for dekorative konkret innkjørsel design og gir et rimelig alternativ til stein, murstein og asfalt.