Om belegningsstein

November 26

Om belegningsstein

I gamle dager var Brostein bare at steiner som hadde blitt kuttet så den ene siden var flat. Disse steinene ble plassert på en seng av sand eller en annen utjevning agent å gi et slitesterkt, asfaltert underlag for en vei eller patio. I dag brukes begrepet "Brostein" generelt til å referere til en rekke rydder materialer som inneholder naturlig stein, tegl og betong.

Funksjonen

Mens belegningsstein har vært brukt i århundrer for å bane veier, er i dag de ofte brukt av huseiere som en rask og attraktiv måte å lage dekorative gangveier, terrasser og gårdsplasser. Brostein er også en favoritt verktøy næringsbygg designere som også liker sin skjønnhet og allsidighet. Betong og tegl Brostein er et populært valg for oppkjørselen programmer, mens naturlig og produserte stein utleggere er mer egnet for lett trafikkerte områder.

Typer

Selv om belegningsstein kommer i en mengde materialer, er de tre mest populære variantene naturstein, tegl og betong. Naturlig stein utleggere er brutt av naturlige forekomster av granitt, kalkstein, marmor, sandstein, skifer og en rekke andre naturlige steiner. På grunn av kostnadene involvert med utgravningene, innsamling og kutte steiner, kan naturlig stein utleggere være ganske dyrt. Murstein belegningsstein produseres fra en blanding av leire og skifer som har blitt avfyrt på opptil 2000 grader. Betong utleggere er produsert av helle sement, samlet og farge pigment i en mold og skyte den. Betongheller koste mindre enn enten murstein eller stein utleggere kan være sterk nok til å bruke veier eller innkjørsler.

Funksjoner

Mens belegningsstein har en rekke funksjoner som er unike for deres opprinnelse, har alle belegningsstein ferdig flate. Overflaten kan være grove eller fine, grov eller glatt, men primære overflaten vil være flat. Omkretsen av de fleste Brostein er symmetriske, slik at steinene å passe sammen i nøyaktige geometriske mønstre. Men igjen noen naturlig stein utleggere forsettlig med uregelmessig perimeters av estetiske grunner. Hardheten på steinene, og deres egnethet for bestemte formål, bestemmes av deres opprinnelse.

Størrelse

Brostein komme er et bredt utvalg av størrelser og former, med de vanligste er kvadratiske eller rektangulære. Disse to figurer kan kombineres for å lage mange populære mønstre som fiskebein eller kurv veve. Utleggere kan også bli kuttet til noen ønsket størrelse med bruk av spesialdesignet håndverktøy eller drevet utleggermaskin sager. Montører må også halv-retters kvadrat utleggere å brolegge lås mønsteret.

Betraktninger

Før du starter en rydder prosjekt, må du vurdere hensikten og bruk av asfaltert for å angi steiner for å kjøpe. Tørr-la rydder installasjon gir enkel justering hvis du gjør en feil, men forhåndsplanlegging er nødvendig hvis du setter Brostein i morter fordi feil er mye vanskeligere å løse. Husk å vurdere drenering problemer og tillate en slakk skråning å hindre puddling under regnvær.