Om bassenget pumper

October 5

Svømmebasseng pumper er en integrert del av det vann filtreringssystem. De er ansvarlige for resirkulering vann og fangst noen små gjenstander som kan forurense bassenget, for eksempel hår, blader og små bugs. Visse typer basseng pumper er også utformet for å forbedre svømming knyttet til en bølge maskin. Basseng pumpe filtrering enheter brukes også i badestamper, boblebad og tilpassede spa utstyr.

Betydning

En basseng pumpe fungerer ved å skyve vann gjennom en liten filtreringssystem før tilbake til bassenget. Filteret er vanligvis laget av en messing netting materiale kalt gradert sand som kan filtrere ut objekter fra vannet ned til en størrelse på 10 mikrometer. Gradert-sand filtre sist mellom fem og syv år før den må byttes. Tett pakket papir filtre brukes også med basseng pumper.

Funksjonen

Når vannet går gjennom gradert-sand filteret, kjøres gjennom et andre filter for å hindre eventuelle gjenværende forurensning fra inn indre av pumpen. Større biter av vrakgods kan kompromittere pumpemekanismen. Andre filteret, ofte kalt en "hår og lo fellen," må tømmes regelmessig.

Typer

Svømmebasseng pumper kan installeres over vannivået og fortsatt fungerer, gjør dem Selvsugende enheter. I motsetning til oversvømmet sugekraft vannpumper må være helt neddykket, krever basseng pumper mindre enn halvparten av mekanismen dyppes for å fungere skikkelig.

Effekter

Bassenget pumper kan kreve mellom 500 og 2000 watt strøm. De er vanligvis styrt av elektrisk tidtakere og kjøre mellom seks og 12 timer i sommermånedene. En pumpe kan kjøres i opptil 24 timer kontinuerlig, men dette gjøres sjelden på grunn av utgiften. Mange pumper har to operasjonelle hastigheter å holde kostnadene lave.

Betraktninger

Mens bassenget pumper er avgjørende for å hindre vannet i bassenget fra å bli stillestående, de ikke jobben alene. Sanitær kjemikalier og en riktig pH-balanse er også nødvendig for å holde et svømmebasseng i god stand, spesielt et offentlig basseng. Opprettholde disse kjemikaliene, sammen med hjelp av en skimmer netto for å fjerne eventuelle store forurensninger fra overflaten, hjelpe pumpen sikre at bassenget er trygt og rent.