Om bad benkeplater

October 9

Om bad benkeplater

Benken på badet er en av vanskeligste arbeider overflater i ditt hjem. Det huser vanligvis minst en vask, slik det er gitt fuktighet regelmessig. Ulike trådløse og fast elektriske apparater som curling strykejern, elektriske barbermaskiner, make up speil og pulserende tannbørster plasseres på den. Sjansene er gode for at barbering krem, hånd lotion, øye makeup remover, neglelakk og morgenkaffe vil bli sølt på den. Finne en bad benkeplate som kan stå opp til misbruk, rydde opp enkelt og se bra på slutten av dagen ikke er en vanskelig som du kanskje tror.

Betraktninger

Når shopping for en bad benkeplate, er de viktige hensyn utseende, holdbarhet, vedlikehold og kostnader. Naturlige løvtre overflater kan se fantastiske, men fordi jevnlig utsettes for fuktighet kan skade tre, er det ikke det beste materialet for bad countertop. Plastikk laminere er populære i bad på grunn av utmerket vanntetthet, men de kan bli skadet av eksponering for varme fra en uovervåket hår dryer eller curling jern eller riper av en hard eller skarpt objekt, akkurat som en barberhøvel eller nagle avklipt.

Marmor

Marmor er et vakkert materiale å lage en bad benkeplate. Det kommer i en rekke farger og arbeider med et antall designstiler. Mens naturlig marmor håndterer fuktighet og varme med lik glans, kalles kan et problem crazing, et nettverk av lille hårfestet sprekker skjemaet like under overflaten. En alternativ ville være kulturperler marmor, som ser ut og fungerer som naturlig marmor men er motstandsdyktig mot crazing.

Granitt

Granitt har blitt materiale til valg for mange øverste bad designere. Det kan naturlig kommer i en rekke farger og polert til en høy glans finish eller polert til en sateng glans. Granitt er vanskeligere enn marmor og mindre utsatt for flekker. Det kan lett rengjøres med vann og flytende rengjøringsmiddel, selv om renset med slipemidler ikke anbefales som de kan lage riper i overflaten av granitt countertop. Granitt er også underlagt brudd hvis det er rammet hardt, spesielt langs kanten.

Fliser

Keramiske fliser er et populært valg for bad benkeplater fordi det er tøff, flekkbestandige, håndtak varme Vel, påvirkes ikke av fuktighet og kan lett rengjøres. Keramiske fliser har også fordelen av å gi countertop en skreddersydde utseende. Keramiske fliser må være riktig installert og og grout må tettes for å holde den fra cracking. Ørsmå sprekker i grout kan bli en grobunn for bakterier, anbefales så rengjøring med en antibakteriell rengjøringsmiddel.

Betong

En relativt ny oppføring i Bad countertop løpet er konkret. Betong er tøffe, overraskende allsidige, kan være farget med spesielle konkret fargestoff eller syre farget aksent med inlays og støpt i nesten alle design som du kan forestille deg. Det bærer godt mot varme selv om konstant eksponering for fuktighet kan føre misfarging. Fordi betong er en porøs overflate, må tettes og kan kreve polering med en god lime voks flere ganger i året.