Om avløp tresko

October 28

Avløp tresko er irriterende og kan være rotete, men de gir ingen grunn til panikk. Bevæpnet med riktig informasjon og en forståelse av hva som kan være clogging din avløp, kan du ofte løse problemet i minutter og være på vei for å hindre nye tresko i fremtiden.

Kjøkken

Kjøkkenvasker tette hovedsakelig fra overflødig fett og matpartikler. Selv om du er forsiktig aldri til å helle fett i avløpet, utgivelser normal parabolen vask fett og fett i skvip og ned i avløpet. Disse tresko skjemaet sakte over en lengre periode, forårsaker vannet renne sakte. Hvis ubehandlet, vil tette utvikle seg til en blokkering av vann passasje og blader du sliter med en vask full av skitne skvip som må hardkokte eller suges før du får til roten av problemet. Forebyggende tiltak som helle kokende vann på ukentlig basis å løsne og fjerne fett, behandling av avløp med en blanding av hvit destillert eddik og natron, og bruke en riktig montert vasken sil holde kloakk flyter fritt. Som du får tette, åpne fellen plassert under vasken og vaske fellen. Hvis rengjøring fellen ikke løser problemet, kan en rørlegger 's slange brukes til å løsne tresko.

Bad

Bad avløp tette fra overflødig hår og såpe rester. Den første linjen av forebygging er en godt utstyrt vasken sil som er lett tas av for rengjøring. Hvis vannet begynner å renne sakte, fjerne sil og vaske bort overflødig hår og såpe rester. En kleshenger fungerer bra for å fjerne hår fra avløpet. Hell natron og destillert hvit eddik i avløpet ukentlig forebygge såpe buildup og fjerne lukt forbundet med svak avløp. Hvis alvorligere tresko oppstår, åpne fellen plassert under vasken og fjern rusk.

Toalett

Toalett tresko ofte et resultat av dårlig toalett design og form ved foten av toalettet eller på felles mellom toalettet og avløp. Mye toalettpapir eller andre objekter i toalettet kan forårsake toalettet for sikkerhetskopiering eller ikke klarer å tømme riktig. Den første linjen i forsvaret er å tillate toalettet sette i noen minutter. Tresko ofte går videre fra trykket av vannet og krever ikke ytterligere inngrep. Sjekk klart tømming av delvis rødme toalettet for å se hvis dette tømmes områdene fri for rusk. Hvis problemet vedvarer, korrigerer en god toalett stempelholderen ofte situasjonen. Toalett stempler har en spesiell slutt som passer inn på toalettet. Det burde passe perfekt og danne en sel, hindrer luft eller vann fra å rømme. Skyv slutten av stempelet tvinge tresko gjennom røret. Gjenta flere ganger til vann avløp fullt. Tresko som er mer alvorlig kan kreve bruk av en toalett slange.

Rørleggertjenester slanger

Bruke en avløp slange krever varsomhet. Når møter tette, er det viktig å arbeide forsiktig for å unngå skade rør i interiøret i hjemmet ditt. Skaden kan resultere hvis du tvinger slangen. Skadet rør må skiftes. Indre rør erstatning kan kreve rive ned en vegg eller rippe opp gulv får tilgang. Hvis du mistenker at alvorlige tresko i indre rør, kan du ringe en profesjonell for å unngå unødvendig skade.

Avløp rengjøringsmidler

Vær forsiktig med kommersielle avløp rengjøringsmidler og alltid følge retningslinjene fra produsenten. Noen rengjøringsmidler vil skade metallrør og benken kan resultere hvis brukt feil. Kjemikalier i avløpet rengjøringsmidler er etsende og bør behandles med forsiktighet.