Om A/C Duct rengjøring

January 27

Om A/C Duct rengjøring

Rengjøring din air condition rør i hjemmet kan være gunstig for deg og din familie. Environmental Protection Agency (EPA) anslår at inneluft kan være opptil 70 ganger mer forurenset enn uteluft. Air condition duct rengjøring kan fjerne mange av miljøgifter og allergener som sirkulerer i vårt hjem.

Funksjonen

Luften forfatning systemet i de fleste hjem består av to deler. Den første delen er i luften håndtering enheten. Dette er de mekaniske delene som avkjøle luften, samt viften og motor som sirkulerer luften. Den andre delen er kanalen arbeidet. Dette er alle kanaler som distribuerer luften i hjemmet. AC duct rengjøring, vil om gjort riktig, omfatte både aircondition-enhet og kanalen.

Miljøgifter

Innendørs luftforurensning er en alvorlig helsefare som påvirker mange. Klimaanlegg enhet og kanalen arbeidet er det ideelle miljøet for bakterier og sopp å trives fordi det pleier å være fuktig og tempererte. Dette forurenset luft er deretter sirkulert i hjemmet når klimaanlegget er aktivert. Det er mange forurensninger i hjemmet. Støv, ruiner og mold er ofte funnet i kanalen arbeidet i et hjem. Air condition duct rengjøring fjerner disse forurensningene fra hjemmet. EPA anbefaler at du ha ditt kanaler renset hvis det er en betydelig mengde muggvekst, ledningskanalene er tilstoppet av mye støv eller de er infisert med insekter eller gnagere.

Typer

Det er to måter eller metodene å rengjøre aircondition røret. Først er en transportabel duct rengjøring enhet. Dette er en kraftig HEPA-filtrert vakuum som bruker lange rør å støvsuge og rydde ledningskanalene. Børster er knyttet til slutten av vakuum å skrape skitt, rusk og mugg fra kanalen arbeidet. Den andre typen er en lastebil-monterte vakuumsystem. Dette er hvor vakuum selv er montert på lastebilen, og deretter lange slanger kjøres inne i hjemmet og gjennom kanalen arbeidet. Lastebil-monterte duct rengjøringsmidler fungerer på samme måte som de bærbare enhetene, men er mye kraftigere og bærbare enheter. Air condition duct rengjøring bør også inkludere i luften håndtering enheten. Enheten kan ellers havn skitt og mold, som vil bli introdusert i ren kanalen arbeidet.

Kostnader

According til EPA, kan kostnaden av aircondition duct rengjøring variere fra $450 til $1000, avhengig av huset og tiden det tar for å rense den. Du bør ha ditt kanaler renset hvert 5 til 10 år. Noen faktorer å vurdere er om det er en røyker i huset, hvis det pets det skur hår og flass, eller om noen lider av allergi eller astma i hjemmet.

Betraktninger

Hvis du vurderer å få din air condition kanaler renset, bør du velge et selskap sertifisert av den nasjonale Air Duct rengjøring Association (NADCA). Ikke anta at alle duct rengjøring tjenesteleverandører er like kunnskapsrik og ansvarlig.