Olje Furnace Feilsøking

October 13

Du kan spare penger på hjem vedlikehold og reparasjoner av feilsøking din oljebrenner før du kaller en servicemann. De fleste servicehenvendelser har et minimum kostnad på $100, selv om bare mindre reparasjoner utføres. Selvfølgelig, det er noen reparasjoner som er for komplisert og farlig å forsøke uten profesjonell trening, så ikke nøl med å ringe en reparatør hvis du synes at en viktig komponent i ovnen må erstattes.

Start med grunnleggende

Se på termostaten innstillingene før du sjekker ovnen. Mange ganger, er problemet noe enkelt som å ha den ønskede temperaturen satt for lavt for ovnen aktivere. For å teste ovnen, kan du angi denne minst 5 grader F høyere enn gjeldende romtemperatur. Sjekk fan-modus for å sikre det er automatisk og systemet er satt til varme. Hvis ovnen fortsatt ikke starter etter justering alle innstillingene, slå viften på og går til ovnen kabinett for mer feilsøking.

Sjekk ledninger

Lytt etter lyden av blåseren fan inne i ovn enheten. Hvis du ikke hører det å kjøre, kan det være et problem med strømbryteren. Kontroller hvis bryteren breaker ble utløst, eller hvis det er en blåst sikring. Se etter tegn på smelter eller brenner på ledninger. Kall en elektriker hvis du ser en indikasjon at det har vært skade ledningene. Mer skade kan oppstå hvis du tilbakestiller breaker før det underliggende elektrisk problemet er reparert.

Drivstoff leveringsproblemer

Hvis viften kjører, men bare kald luft kommer ut, kan brenneren ikke snu. På Ovnens primære kontroll, bør det være en rød tilbakestillingsknappen. Denne knappen vil dukke opp hvis det er et problem med den brenner drivstoff leveringssystem. Hvis knappen har dukket opp, trykk den ned og sjekk bensintanken å se om de trenger å bli fylt. Hvis ikke, drivstoffilteret må endres eller det kan være rusk tilstopping rørene.

Ved å ringe en reparatør

Hvis tilbakestillingsknappen ikke har dukket opp på brenner, kan problemet ligge i et område som ikke kan løses uten hjelp av en reparatør. Dette kan være en indikasjon på at primært kontroll, flamme sensor eller brenner motor mislyktes. Plass hånden på ovnen regjering å føle temperaturen. Hvis regjeringen er kaldt, er det sannsynligvis en av disse hovedkomponentene. Hvis det er varmt å ta, kan det være bare en tett luftfilter som hindrer den varme luften distribueres i hjemmet.