Oliventre blad identifikasjon

November 29

Innfødt til Europa og Vest Asia, russisk oliventrær (Elaeagnus angustifolia) gjorde sin introduksjon til USA tidlig på 1900-tallet. De tjener som dekorative landskap trær og busker nyttig windbreaks, snø pauser, jord erosjon kontroll og ly belter for fugler og dyr. Russisk oliventre, også kjent som oleaster, er en kompakt løvtre eller busken til 35 til 50 fot høy.

Tre identifikasjon

I motsetning til mange andre arter av løvtrær busker og trær som har lignende blader, bark og greiner, er russisk oliventre lett kjennelig på sin unike vekstmønster, karakteristiske blad formasjon og uvanlig bark. Bladene er lang og smal (halv-tommen bred), formet som en forlenge oval. De er preget av en grov, brun eller rust skjellete på undersiden av bladet. Bladene har en merket grønn-grå farge våren og sommeren.

Små, kremet gule blomster våren følges av hard grønn og gul frukt i sensommeren og tidlig høst. Frukt har en sølv glans. Hver frukt har en hard og solid grav som nye trær lett spire. Frø eller pits av treet overføre betydelig avstander, transporteres av fugler og andre dyr. Den russiske oliventre er ganske raskt voksende og vil begynne blomstring og bærer frukt når treet er om 3 år gamle.

Knopper, stengler, grener og stammen av russisk oliventre har også samme rust-farget grov skala som bladene. Kvister har skarpe torner på endene.

Distribusjon

Fant hovedsakelig i sentrale og vestlige deler av USA, finnes russisk oliventrær også i de østlige delstatene fra Pennsylvania til Virginia. De vanligvis vokser ved høyder fra 800 2200 fot og er produktive langs bekker, bekker, elver og Innlands vannveier.

Russisk oliventrær er mest problematisk i vest Southwest, mellom fjell og Great Plains regioner i USA. Utrydding av invasiv russisk oliventre er en bekymringsfull utfordring å Nebraskans bor i Platte River Valley. Trærne har invadert og dominere stedegne trær og vegetasjon langs veikanten grøfter, damp senger, vanning vassdrag og innsjøer. Dessverre er russisk oliven felles og vidt spredt også gjennom det meste av Nevada, trives i fuktige områder i vill sagebrush ørkener. Lommer av ekstreme konsentrasjoner i Nebraska og Nevada er en voksende bekymring for skog ledelsen i Amerika.

Den russiske oliventre ble introdusert med beste intensjoner, og serverer det formål som den ble introdusert, men trær som gjør godt i sitt opprinnelige habitat ofte blitt invasiv i en annen økosystemet. Slik er tilfellet med den russiske oliventre. Hvis du ønsker å finne og identifisere en russisk oliventre, vil du lett finne en langs meste av Amerikas vassdrag.