Oleander vokser på Caliche?

February 26

Oleander kalles botanisk som Nerium oleander, medlem av familien Apocynaceae eller dogbane. Det er innfødt å varme klima med kjølige vintre og er ofte anbefalt for bruk på steder som Arizona, deler som har caliche jord. Vokser noen anlegg på caliche krever ekstra arbeid.

Caliche

Alle planter, inkludert oleander, har problemer med blomstrende i jord som inneholder caliche. Caliche er en lys laget som kan være enten tynn (1 eller 2 tommer) eller tykk (flere fot). I caliche bundet kalsiumkarbonat eller lime til jord molekyler å danne et sement-lignende lag.

Planting Oleander i Caliche

Som betong hindrer caliche rot penetrasjon og vannstrømmen. Overlevelse av en oleander, avhenger av erstatter caliche i planting hullet med gratis-drenering jord. Hvis caliche under planting hullet, blir det nødvendig å grave en drenering "skorstein" gjennom den.

Betraktninger

Oleandere plantet i områder med caliche trenger mye vann, spesielt når den unge og i tørre perioder. Hvis unge blader gule mens venene fortsatt grønt, er det resultatet av en jernmangel opprettet av caliche forhold. Fylket landbruksprodukter forlengelse agenter kan gi råd om å behandle dette.