Økologiske aktiviteter i Housekeeping

April 14

Økologiske aktiviteter i Housekeeping

Redusere, gjenbruk og gjenvinning har blitt kjent økologiske aktiviteter i hjemmet, men disse kan være bare startpunkt grønne housekeeping. Gjenbruke resirkulering av gjenoppfinne dem som forskjellige, nyttige elementer. Gjøre etisk bevisst Kjøp valg som ikke vil skade planeten og dens innbyggere. Og bruke alle deler av ydmyke sitron i din renhold gjøremål.

Utover resirkulering

Etter å skille søppel i ulike kategorier, ta en titt på resirkulering for varer som, med litt kreativitet, du kan gjenbruke og finne nye bruksområder for. Sette inn delen lim Klistrelapper mellom tastene på tastaturet for å fjerne støv og smuler. Plasser sy pinner og gjengede nåler i en vinflaske kork for en umiddelbar putefortegning. Samle dine aviser og bruke dem som filler for å vaske vinduene, eller ting sko med dem som en naturlig deodorizer. Krølle og lagre plastposer i et papir håndkle rør, og vurdere å bruke klut poser i fremtiden.

Rengjør med Pantry elementer

Bruk elementer fra pantry din til å rense huset. Skjær en sitron i to, fjern frøene og klemmer saften fra den. Sett isbiter og sitron frø i søppel fjerning enheten å fjerne lukt det. Gni juice i tomat suppe og saus flekker på plastic mat containere og kjøkkenutstyr, og la dem tørke i solen, før du vasker dem. Gni fingrene i sitron halvdelene fjerne lukten av rå fisk. En blanding av 2 ounces vann og 10 dråper lavendelolje fjerner støv og skitt fra windows. Ikke bare lukter fantastisk, det har også soppdrepende og insekt frastøtende egenskaper.

Konsumere etisk

Bli en etisk forbrukeren ved å kjøpe grønn, miljøvennlig og fair-trade tjenester og produkter. En etisk produkt er en som ikke utnytte eller skade miljø, mennesker eller dyr. Kjøpe fra selskaper som har en aktiv post miljømessig etisk atferd. Forbruke mindre og kjøpe produkter og tjenester, spesielt mat fra lokale leverandører. Besøk din lokale bondens marked setter deg i kontakt med folk som vokser mat, og du kan spørsmål dem om deres økologisk landbruk praksis. Ta spise lokal mat til ultimate enden og vokse din egen urter, frukt og grønnsaker i hagen din.

Holde planter

Houseplants bringer ikke bare en følelse av natur innendørs, spesielt i vinter, men de også loven som naturlig luftrensere og bidra til å fjerne giftstoffer og staleness fra luften. Stor-leaved løv planter, for eksempel philodendrons, bambus og dracaena, legge til arkitektoniske former din interiør og absorbere alle giftstoffene i deres rotsystem. Gruppere mindre løv planter, inkludert engelsk eføy og edderkopp planter, for en mini grønn oase.