Øko alternativ til flis gulv

February 24

Øko alternativ til flis gulv

Flisgulv er lett å rengjøre. I tillegg er materialer å lage flisgulv ofte lett tilgjengelig, noe som kan redusere kostnaden med å produsere flisgulv. Flislagt gulv, men har også mange ulemper, inkludert det faktum at produserer nye fliser kan være energikrevende og ressurskrevende. Det er økologisk sårbare alternativer til flis gulv produsert fra nye materialer.

Bærekraftig gulvet valg

En økologisk-orienterte alternativ til flis gulv er å bruke alternative materialer. Kork gulv er stille, holdbar og attraktiv. Cork er utviklet fra Barken av treet korkeik, og det kan høstes uten å faktisk kutte ned treet. Cork er allsidig og kan tilpasses en rekke interiørdesign ordninger. En annen alternativ gulvet materiale er bambus. Bambus kan ha utseendet på hardvedgulv gulv, men bambus vokser mye raskere enn løvtre trær. Bambus er lett tilpasses men holdbart og svært attraktiv.

Flisgulv er ofte montert på en betongplate. Det er mulig, men å tilpasse et betonggulv slik at det er miljømessig ferdig og har en attraktiv, polert overflate. Charter stålverk i Ohio valgte en etasje-etterbehandling prosess som brukes i eksisterende betonggulv som en base og bruk av miljøvennlige produkter. Sluttresultatet var en jevn gulvflaten med en glans som hemmer også forurensende agenter fra å trenge gjennom overflaten.

Resirkulert fliser kan også være en miljøbevisst alternativ for gulv. Det kan lages fra glass eller terrazzo utvinnes fra Porselen toaletter eller synker. Resirkulert flis beholder holdbarhet og enkelt vedlikehold ark fra nye materialer, men til en mye lavere økologiske kostnad.