Økende hopp i BC Canada

July 20

Økende hopp i BC Canada

Humle er noen av de vanligste ingrediensene øl, men kan vokse i hjemmet hage like lett som på en gård. Disse plantene vokser raskt, med en hastighet på opptil 1 fot per dag, og krever en tidlig vår planting. Siden de trenger minst 120 dager frostfritt vær, skal humle bøndene i BC, Canada, vokse sine hopp i potter i stedet for utendørs, slik at de kan bevege seg innenfor av den første frosten.

Instruksjoner

•Plant hopp tidlig på våren, gi planter tid til å dra nytte av sommeren voksende sesongen. Sette humle planter i 20 til 30 tommer potter i British Columbia, så du kan beskytte dem om vinteren. Fylle potter med et fundament av halv matjord og halv kompost, med en dose av alderen gjødsel eller 20-20-20 gjødsel blandet i å gi plantene et løft. Humle foretrekker litt sur jord med god ernæring.

•Bury hopp rotstokker eller pærer, 2 inches dypt i jorden, med spirende havne peker. Plant en rhizome per pott å gi plantene rikelig med plass for vekst, og vann hver pott med 1 tommers vann. Sette humle utendørs om sommeren, hvor de vil motta full sol hver dag. Selv med deres preferanser for varme, bør humle være fin utendørs i British Columbia i sommersesongen.

•Give planter små, hyppige Pottejorden av 1 tommers vann hver fire til fem dager. Holde humle utendørs så lenge dagene er varm og solfylt. I British Columbia, flytte humle innendørs i August eller September, før den første frosten. Legg dem på et sted der de får fremdeles fire til seks timer med sol hver dag. Ikke forvent omfattende vekst til andre år; humle rotstokker ta sitt første år å etablere rot vekst snarere enn løvverk.

Tips og advarsler

  • Humle vinstokkene vokser opp til 25 fot i et voksende sesongen under de rette forholdene. De blomstrer og blomst i tid, da dø tilbake til krone for en vinter dormancy.