Økende en lakris bregne

July 13

Lakris fern er innfødt til temperert skog langs Stillehavskysten i Nord-Amerika. Den trives i fuktige, fargede miljøer fra Nord-California til Alaska. Som en epiphyte, er lakris fern ofte funnet voksende på mosegrodde trær. Til tross for sin tåkete trelevende hjem gjør lakris fern et ideelt houseplant. Å samle Bjørnens er ulovlig, men det kan finnes på mange hage sentre.

Instruksjoner

•Plant din lakris bregne i en plastpose pott med godt drenert jord rik på organisk materiale som hummus. En blanding av 3 deler hummus til 1 del potting jord er tilstrekkelig. Plast Potter beholde fuktighet bedre enn leire potter og er best for bregner.

•Plasser beholderen i et område med lav lyset og høy luftfuktighet. Dr. Leonard Perry fra University of Vermont anbefaler voksende bregner på badet. Hvis du ikke har et egnet bad, sette din bregne i en skuff fylt med småstein. Du kan legge til vann småstein og fordampning vil holde bregne fuktig.

•Et ofte få fordi lakris bregner vokser svært fuktig forhold så deres jord skal aldri lov til å tørke ut. Sikre avløpet, men siden bregner i stående vann er utsatt for rot råtne. En god tommelfingerregel er å holde drenering retter tom vann. Sjekk dem 15 minutter etter at du vann og Tøm dem om nødvendig. Misting fra en sprayflaske under kalde, ville tørre vintre hjelpe oppbevare bregner hydrert.

•Fertilize månedlig fra September til mars med gjødsel angitt for bruk på bregner. Bruke gjødsel på halv styrke anbefales å sikre at du ikke skader noen løvverk. Lakris bregner kan være eviggrønne men er sommer løvfellende under varme forhold. Dette betyr de aktivt vokser i vintermånedene og skal befruktes i denne perioden.