Økende behov av en Arnica

October 24

Arnica (Arnica montana) er en flerårig urt høstet for sine medisinske fordeler i behandling av forstuinger, blåmerker og huden inflammations. Arnica anlegget voksende behov er enkle og lite vedlikehold. Arnica er en hardfør plante som kan overleve minusgrader og nærings-fattig jord. Ideell for USDA anlegget-hardførhet soner 5 til 8, arnica blomstrer blomster som ligner en tusenfryd som er tørket for å bruke i tinctures og kremer og brukes på huden. Roten er også høstet og tørket i høstsesongen.

Instruksjoner

•Break jord med en hakke og fjerne alle gress, ugress og steiner. Jord skal bli løsnet til en dybde på 8 til 12 inches.

•Test din jord med en jord test kit å bestemme pH-verdier. De fleste urter foretrekker en jord pH mellom 6.0 til 7.5, men arnica tåler pH-verdier mellom 5,8 til 7,6. Hvis surt er for lav, kan du legge til flere lag av sphagnum torv moss å øke syre nivåene.

•Plant arnica et hevet sengen eller rad i løpet av våren. Hvis du plante i rader, mellomrom arnica minst 10 inches hverandre. Med en liten spade, grave hull dyp nok så arnica root-systemet er helt dekket når du fyller med skitt.

•Et din arnica som nødvendig, husk at arnica planter foretrekker fuktig jord. Vann minst en gang per uke når nedbør ikke er tilstrekkelig. Jord skal fuktig men ikke stående i vann.

•Fertilize din arnica bare hvis det synes å være svak og ikke voksende. Arnica planter kan vanligvis trives i dårlig grunnforhold. Hvis du må gjødsle, bruke en vannløselig, allsidig løsning mixed i henhold til produsentens instruksjoner.

•Bevegelsessensoren av arnica blomster som de modne og luft tørke helt. Høste røttene i høst eller vinter ved å grave opp roten bladene har helt døde.