Ohio anlegget identifikasjon

March 10

Ohio anlegget identifikasjon

Planter innfødt til Ohio inkluderer planter som vokser over et relativt stort område i den tempererte sonen i Nord-Amerika. Det er blomstrende planter som forskjellige trær, busker, lianer og urter. Non-blomstrende planter, for eksempel bregner og Moser, er representert i Ohio også. Anlegget identifikasjon---i Ohio og andre steder---innebærer å undersøke en rekke viktige funksjoner av anlegget.

Blomster

To av de større som botanikere dele planter er blomstrende og ikke-blomstring. Mange planter innfødt til Ohio er blomstrende planter. I planter se botanikere på blomst struktur for klassifisering og merking. Det er mange forskjellige typer blomster; noen er prangende, søte lukter og insekt pollinated. Andre er uanselig, av liten eller ingen duft og vind pollinated.Villblomster omfatter et stort antall planter innfødt til Ohio. Guider som "Peterson feltet Guide til villblomster" kan være en uvurderlig ressurs naturforskere og amatør botanikere alike. Blomst struktur og farge er veldig diagnostiske for identifikasjon av villblomster. Eksempler på Ohio urter er bloodroot, gul ørret-lily og rosa fruens tøffel.

Frukt

"Frukt"---i botaniske forstand i forhold til den generelle forstand brukes i delen av supermarkedet---Produser er en teknisk term. Botanikere vurdere frukten av en plante skal strukturen som utvikler av blomsten og modnes for å tjene en reproduktive funksjon. Frukten av lønn trær, opprinnelig Ohio er for eksempel en bevinget frø kalt en samara. Samaras har en form og struktur at for ikke bare skille lønnetrær fra andre typer trær, men også for å skille ulike arter av maples fra hverandre. En annen, kanskje mer kjent eksempel er av eiketre. Frukten av eik treet er en eikenøtt. Akkurat som med maples, kan forskjeller i funksjoner mellom en art av eik og en annen identifiseres i deres eikenøtter. Alle av Ohios produsere en frukt av en type eller en annen brukes av botanikere identifikasjonsnummer.

Stammer

Akkurat som med mange andre deler av anlegget har stammer funksjoner som hjelper med anlegget identifikasjon. Ohio trær, busker og vinstokker har woody stilkene. I tilfelle av løvfellende planter---de planene som mister sine blader om vinteren---visse funksjoner forblir på anleggene kvister og andre deler av stammen. En av disse kalles blad arret. Dette er stedet hvor blad stammen var festet til kvister og den etterlater et merke som hjelper botanikere å identifisere anlegget, også om vinteren når bladene er borte.

Blader

Form og konfigurasjonen av bladene er en annen funksjon botanikere bruk å identifisere planter. Bladene kan ha glatt og tenner og taggete kanter. Og blader kan være enkle---der det er en blad stilk og en sammenhengende blad av en gitt figur--- eller sammensatte i som ett enkelt blad er delt inn i separate brosjyrer. Blad egenskaper er ofte kombinert med blomster og stammer ankommer en identifikasjon.

Genetikk

Tradisjonelt i botanikk, har plante identifikasjon og klassifisering vært basert på strukturen og egenskapene til blader, stengler, blomster og frukt. Denne tilnærmingen er fortsatt gyldig i dag, men moderne vitenskap genetikk spiller en stadig økende rolle i mange disipliner, inkludert botanikk. Så er planter innfødt til Ohio stadig gransket gjennom genetisk i tillegg til tradisjonelle metoder for identifikasjon.