Offentlige tilskudd for konvertering til solenergi

August 12

Offentlige tilskudd for konvertering til solenergi

Ved hjelp av solenergi hjem oppvarming og kjøling fordeler personlige huseiere ved å redusere drivstoffkostnader, og hjelper samfunnet generelt ved å redusere avhengigheten av fossilt brensel. Myndigheter tilbyr ulike økonomiske insentiver til forbrukere for hjelp solen for hjem og varmt vann oppvarming. Den amerikanske føderale regjeringen gir skatt kreditt for energieffektivitetsprosjekter. Flere stater stipendier direkte til individuelle huseiere.

Kentucky på gården Program

Kentucky staten kontoret av landbrukspolitikken tilbyr stipend for installasjon av solar vann varmesystemer for landbruket. En solar water Varmeovn med termisk effektivitet over 90 prosent kvalifisert for et tilskudd på opp til en fjerdedel av prisen for prosjektet.

New Yorks lav inntekt Program

New Yorks assistert hjem ytelse Program gir tilskudd for solar vannvarmere installert i boliger i lavinntektsfamilier. Programmet tilbyr opptil halvparten av prisen av en solenergi varmtvannsberederen installasjon som oppfyller en autorisert energi tilsyn. Et høyere grant beløp kan være tilgjengelig for multifamily hjem hvis leietakere også møte lav inntekt retningslinjer.

Minnesotas fornybar energi Program

Minnesota's The fornybar energi utstyr Grant Program gir lavinntektsfamilier så mye som $4700 å installere solenergi Oppvarmingsutstyr. Varmesystemet må kombineres med et weatherization prosjekt og møte en nødvendig avkastning på drivstoffkostnader over en periode på 15 år.

Ohio avansert Energy Fund Program

Ohio avdeling av utviklingen i Ohio Energy Resources Division gir opp til $25.000 for en system installert på forbrukerens primære bolig. Det er ingen inntekt krav, men programmet er kun åpen for kunder av visse energiselskaper som betaler til et fond som gir tilskudd.