Offentlige tilskudd for hjem reparasjoner i Texas

April 5

Offentlige tilskudd for hjem reparasjoner i Texas er ikke vanligvis tildelt direkte til enkeltpersoner i form av en kontantbetaling, men tilbys gjennom tjenester og forsyninger til reparasjoner. Dessuten, mens den føderale regjeringen gir noen av finansiering tilgjengelig for tilskudd, midlene styres ofte av staten eller lokale myndigheter som bestemmer gi valgbarhet. Derfor når søker stipend for hjem reparasjon sikre at du søke gjennom byen byråer, nivå county organisasjoner og statlig regjeringen samt føderale enheter som kan gi finansiering.

Lav inntekt hjem reparasjon

Byen Dallas, som mange store byer Texas, tilbyr et hjem reparasjon grant program for lav inntekt enkeltpersoner og familier. Programmet er føderalt finansiert og kan brukes på generell reparasjon eller for hele gjenoppbygging av et hjem. Som med alle stipendprogram, må personer søke gjennom byen Dallas og følge bestemte rapporteringskravene knyttet til stipendet om Stipendet tildeles.

Rural beboere

Texas avdeling av Rural Development overordnete Green ettermontere programmet for Multifamily Housing grant program. Dette programmet er finansiert gjennom USA Department av Housing and Urban Development og finnes i Texas og hele nasjonen. Som tittelen antyder, fokuserer tilskudd på reparasjoner og vedlikehold for multifamily boliger som egenskapen bevaring, energi forbedring oppdateringer og eiendom operasjoner.

Funksjonshemmede veteraner

Veterans administrasjon tilbyr et hjem Overnattingssteder stipend under spesielt tilpasset bolig Program. Dette tilskuddet fokuserer på behovene til funksjonshemmede veteraner og er ment å hjelpe reparere eller endre veteran's hjem slik at overnattingssteder kan lett tilgjengelig for enkelt. Texas arbeidsstyrke kommisjonen angir at disse tilskudd for veteraner med en tjeneste-tilkoblede funksjonshemming.

Weatherization

Weatherization reparasjon og energi effektivitet reparasjoner hjem kan fullføres gjennom tilskudd tilbys av noen verktøy og bolig organisasjoner i staten. I noen tilfeller må du ha service fra verktøyet selskapet som tilbyr tilskudd for å bli vurdert for finansiering. I tillegg varierer tilskudd av denne art i omfanget av finansiering organisasjonen. For eksempel, i noen tilfeller må du gjøre reparasjonene og deretter et stipend beløp kan gis når selskapet undersøker reparasjonene. I andre tilfeller kan stipendet bare dekke noen av reparasjonen nødvendig på hjemmet ditt, men ikke alle reparasjonene.