Offentlige tilskudd for hjem energi

March 3

Det er en rekke offentlige tilskudd tilgjengelige for huseiere å dekke kostnadene av weatherizing sine hjem og å investere i teknologi som solenergi. Disse tilskudd kan komme fra det føderale, statlige eller lokale nivået mange tilskudd er resultatet av de tre nivåene av regjeringen arbeider sammen. Generelt, disse tilskuddene er belønnet til husholdninger med lav til moderat inntektsnivå, og bevilgninger tilgjengelig avhenger av beliggenhet som skal motta oppgraderinger. Sjekk i staten og byen for lokale gir muligheter.

Føderale offentlige tilskudd

U.S. Department of Energy er ansvarlig for å overvåke Weatherization hjelpeprogram, som gir stipendpengene for lav inntekt boliger å gjennomføre en rekke energi effektiv tiltak i deres husoldning. Føderale regler begrenser hvor mye penger som kan brukes på en enkelt residence, med det gjennomsnittlige beløpet blir ca $6500. Programmet bidrar energy revisjoner og hjelper betale for isolasjon, oppvarming og kjøling systemer, Vinduer, vann varmeovner, elektriske apparater og blåser dører som forbedrer energieffektivitet. Forbrukere kan også motta skattefradrag for hjem energisparende tiltak gjennom Energy Star-programmet.

Statlig tilskudd

De fleste stater har et bærekraftig energi program som overvåker finansiering og tilskudd til bolig energieffektivitet. Mange av disse tilskuddene dekker samme type weatherization initiativer som federal program og fungerer sammen med den. Noen stater har stipend midler tilgjengelig for å installere solenergi til et hjem eller kjøpe Energy Star vurdert hvitevarer. Et eksempel på denne typen program er New York state få Energy Smart program.

Lokale tilskudd

Det er noen fylke og byen kjøre programmer som tilbyr tilskudd for energi hjem forbedringer. Igjen, mange av disse hjelpe betale for weatherization innsats og blir belønnet til lavere inntekt familier. Noen lokale myndigheter kan også arbeide med lokale makt tjenesteleverandørene tilby rabatter for å installere energisparende apparater, Vinduer og belysning. Et eksempel på en lokal grant program er Boulder, Colorado, Solar Grant Program.