Offentlige tilskudd for energisparing

April 11

Offentlige tilskudd for energisparing

En tilskuddet er penger tildelt til kvalifiserte statlige og lokale myndigheter, institusjoner, organisasjoner, eller i mindre andel, enkeltpersoner. Stipendpengene gitt bort kommer med spesifikke forpliktelser og behov. Unnlater å rapportere og oppfylle disse forpliktelsene kan resultere i straff og juridiske problemer. Offentlige tilskudd for energisparing varierer og kan være svært spesifikke, drar en rekke aspekter når det gjelder forskningen og håndheving av effektiv energiproduksjon og forbruk.

Energieffektivitet og Conservation Block Grant

Energieffektivitet og Conservation Block Grant midler programmene å fremme hjem energi effektivitet oppgraderinger, revisjoner, weatherization og utskifting av gamle apparater. Alle kvalifiserende husholdninger kan forvente å motta opp til $6500 forbedringer som 2009, selv om programmer forskjellig for hver stat. Flere initiativer dekket av $3.2 milliarder stipendet er: fornybar energi installasjoner i regjeringskontorene, prosjekter å fange klimagassutslipp fra fyllinger og installere energieffektive gatelys.

For spesifikke retningslinjer for hver stat, besøk: energy.gov/recovery

Hjelp til høy energi kostnader-bygdene gi

Hjelp til høy energi kostnader-Rural samfunn Grant, tilbys av Landbruksdepartementet, er et stipend for å hjelpe bygdene med energikostnader som er minst 275 prosent av det nasjonale gjennomsnittet. I dette programmet, 96 prosent av midlene må gå å forbedre og oppgradere energi-generering systemer og stipendet strekker seg for å dekke off-rutenettet fornybare energisystemer. Berettigede parter kan være en for-profit og non-profit virksomhet, en organisasjon, indianerstammer, enkeltpersoner, en politisk oppdeling av en stat og selv en hel stat. Ingen legitimasjon er nødvendig, men en miljøbelastningen statement er nødvendig å søke om dette stipendet.

Bevaring forskning og utvikling Grant

Tilbys av Institutt for energi, er bevaring forskning og utvikling Grant utformet å utvikle ulike energi bevaring teknologi til ikke-føderale sektoren. En miljøbelastningen statement er ikke nødvendig å bruke, men det er nødvendig å ha pre program koordinering. Bare lokale og statlige myndigheter, privat profitt og non-profit organisasjoner er kvalifisert til å søke. Stipend vinnerne vil bli publisert på finansiering mulighet kunngjøringer siden i grants.gov 60-120 dager etter innsending.