Offentlige tilskudd for å fikse huset

March 6

Offentlige tilskudd for å fikse huset

Siden 1974, har fellesskapet Development Block Grant programmet gitt økonomisk bistand for hjem forbedringsprosjekter gjennom USA Department av Housing and Urban Development. Gjennom CDBG programmet, kan lav og moderate-income familier søke om stipend bistand til hjem forbedring og renovering. På en årlig basis gi den CDBG awards penger til 1,209 statlige og lokale myndigheter.

Rett Community Grants

Rett fellesskap tilskudd gir metroområder med bestander av 50 000 eller mer og urbane fylkene med bestander av 200 000 eller mer, ifølge den amerikanske avdelingen av Housing and Urban Development. Byen og lokale myndigheter bestemmer hvordan tildelt stipend penger brukes innenfor sine lokalsamfunn basert på retningslinjene av programmet Community Development Block Grant. Rett fellesskap tilskudd er utformet for å målrette forverret områder og nabolag for forbedring og hindre ytterligere forverring fra finner sted. Rehabilitering og restaurering prosjekter innebære å løse hjem anses som usikre skyldes farlige materialer eksponeringer, strukturelle nedgang usikre elektriske og kloakk operasjoner.

Administrert av staten tilskudd

Community Development Block Grant utstedes administrert av staten tilskudd til statlige og lokale myndigheter for områder som ikke kvalifiserer for rett community grants-programmet. Byer eller storbyområder med bestander av 50.000 eller mindre og fylker eller landsbygda med bestander av 200.000 eller mindre er kvalifisert for administrert av staten gi assistanse Ifølge US Department av Housing and Urban Development. Hjelp penger er utformet for å hjelpe til med utvikling, som inkluderer rehabilitering av private boliger. Rehabilitering omfatter gjenopprette dilapidating forhold som taket og foundation reparasjon og interiør og eksteriør forbedringer. I motsetning til berettigelse gi programmet, staten administrert penger kan brukes mot for-profit formål.

Disaster Recovery tilskudd

Disaster recovery tilskudd er tilgjengelig for lav inntekt områder rammet av naturkatastrofer som har blitt deklarert katastrofe områder av presidenten av USA. Innenbys eller begrunne regjeringer mottar katastrofe gjenoppretting tilskudd må bruke minst halvparten av pengene for å gjenopprette områder hvor lav og moderate-income enkeltpersoner og familier bor, ifølge US Department av Housing and Urban Development. Disaster recovery prosjekter inkluderer hjem restaurering og reparasjon for hjem berørt av en katastrofe og koden håndheving restaureringer som elektriske og kloakk reparasjoner. Gi penger er også tildelt katastrofeofre i form av forskuddsbetaling assistanse for enkeltpersoner og familier fortrengt av katastrofen som rente subsidier og lån hjelp mot kjøp av en ny hjem.