Nyttige tips for en Baracuda G4 bassenget vakuum

July 6

Nyttige tips for en Baracuda G4 bassenget vakuum

Baracuda G4 automatisk bassenget renere vakuum er produsert og solgt av dyrekretsen. For tiden Baracuda er bare solgt i Canada, og har ikke en garanti for bruk i andre land. Dette systemet bassenget støvsuging er relativt nytt, så det kan være nyttig å ha noen nyttige tips for drift og vedlikehold systemet.

Tilkoblinger

Baracuda G4 er utformet for å koble til eksisterende bassenget pumpen og fjerne uønskede skitt og rusk fra bunnen av bassenget. Vakuum og pumpe er forbundet med en lang slange som kommer med G4 systemet. Vann er sprayet inn vakuum, som skaper presset som fører forurenset vannet å suge opp vakuum og i bassenget pumpen. Den beste måten å holde disse tilkoblingene knirkefritt er å sikre at alle koblingene er tett koblet vakuum og pumpe. Det er også viktig å sørge for at blader eller annet debris ikke er tett i slangen eller i sugekraft kammeret. Rense disse områdene før hver vakuum, og du bør ikke ha forbindelse problem.

Støvsuging

G4 er en automatisk vakuum. Det krever litt retning kan lede seg langs bunnen av bassenget. Men er det fortsatt en god idé å se og direkte vakuum fordi det ikke er programmert som en robot og kan sette seg fast i hjørner og savner flekker. En stor fordel av G4 er at den ikke har å være på en plan overflate. Det kan lett vakuum rusk i hjørner og kanter. Hvis vakuum fast bare trekke det ut av vannet og omdirigere det til en skitne sted. Det er best å bo utenfor mens vakuum er kjører i tilfelle det er sugekraft eller tilstopping problemer. Bare bruke vakuum når bassenget pumpen er ren.

Rengjøring

Etter hvert tomrom samling, fjerne skitt eller rusk i maskinen. Enkelte deler kan fjernes og skylles, som vil hjelpe øke livet av vakuum. Alltid lagre slangen i hengende posisjon slik at vann kan renne ut slangen. Bruk en hageslange til å rense ut vakuum slangen å fjerne blader eller skitt som havnet. Aldri forlate vakuum ut over natten eller når ikke inne bruk.