Nye kjøkken gaver

October 18

Kjøkkenet er ofte hjertet av hjemmet. Det er stedet hvor mange underholde venner og familiemedlemmer. Et nytt kjøkken, fortjeneste om en ombygde rom eller i en helt ny hjem, gaver for å komplettere den. Velg fra avansert gadgets og små apparater å praktisk dagligdagse elementer huseiere kan bruke.

Praktisk

Kjøpe en artikkel som kan brukes nesten daglig i nye kjøkkenet. Matchende håndkle og ovn mitt sett kommer i hendig. Skjeen hviler kommer i flere former, farger og materialer. Gi din kjære et sett med skjærebrett, for rå kjøtt og fjærfe og den andre for frukt og grønnsaker. Bestikk caddyer og sklisikre skuff liners er også detaljer som gjør livet litt enklere. Ofte oversett, er førstehjelp prosjektpakker og kjøkken størrelse brannslukkingsapparater verdsatt mindre nødhjelp og uhell.

Små apparater

Plukke opp små apparater som passer kjøkken stil og farger. Hvis vennen din bruker store rustfritt stål apparater, så gi ham rustfritt stål countertop apparater. Retro kjøkken lokker funky farger som teal blues, lys gul, lime grønne og røde. Du finner brødristere, blandemaskiner og mat prosessorer i disse fargene. Panini beslutningstakere er ideelt for den som bare elsker kunsten sandwich making. Ikke glem den elektrisk Boksåpner, som er ofte glemt før det er nødvendig.

Miniprogrammer

Gi gave av whimsy i form av kjøkken gadgets. Småting kan ta timesvis med underholdning, særlig når gitt en ny vri. Egg tidtakere som er faktisk i form av egg eller gammeldags egg vispene utfylle ethvert nye kjøkken. Løk slicere; antikke, manuell oransje juicers; og gjenbrukbare flaske korkene også komme til nytte. Potetgull bag klipp i alle slags former, størrelser og tegn er morsomt å se på og nyttig å ha på hånden. Glasset og flaske grippers er et velkomment syn. for alle som lider av leddgikt.

Luksus

Vurdere high-end gaver hvis de er innenfor budsjettet. Mange huseiere kan avkall dyrere varene. Overraske dem med en state-of-the-art stasjonære mikser som skal vare i årevis. En liten vin kjøleskap eller elektronisk flaske chiller er en fin tillegg til eventuelle nye kjøkken. En annen herlig valg er en espresso maker som vil minne din venn med hver kopp hun gjør.