Ny konstruksjon rengjøring Tips

April 18

Nye byggeplasser kan være ekstremt farlig. Dette gjelder selv etter byggingen er helt ferdig. Det er alltid overs materiale som utgjør trusler mot folk som dyr. Dette søppelet må fjernes som raskt og sikkert mulig. Det er flere tips som kan gjøre rengjøring en ny byggeplass tryggere og raskere.

Sikkerhetsutstyr

Kontroller at du har riktig sikkerhetsutstyr når rengjøring en ny byggeplass. Bruk lange bukser og Langermede skjorter. Hard-soled, stål-toed støvler og hansker også bør brukes, og vernebriller bør brukes til alle tider. Avhengig av rusk blir fjernet, må du kanskje også en støvmaske (omtrent som en kirurgiske maske). Hvis konstruksjonen er fortsatt skjer, kan det hende det nødvendig å bruke ørepluggene.

Søppel beholdere

Kontroller at du har tilstrekkelig søppel beholdere. Sjekk med din lokale myndigheter om resirkulering forskrifter. Det kan også være begrensninger om hvor og hvordan å avhende potensielt farlige materialer som spiker, skruer, isolasjon og annet rusk på en ny byggeplass.

Løfteteknikker

Snill til kroppen din og bruke riktige løfteteknikker. Løft med bena og ikke ryggen. Bære flere små laster i stedet for en stor belastning. Har andre hjelpe deg hvis bestemt for tunge eller voluminøse å bære selv.

Øye for detaljer

Hold et øye for små biter av søppel og rusk. Se nøye for liten spiker, skruer og andre skarpe gjenstander. Bruk en metall-detektor for å finne slike elementer, spesielt i gress områder.

Få hjelp

Få hjelp fra andre. Kontroller at de forstår farene ved rengjøring en ny byggeplass. Gi dem alt utstyr nødvendig å rengjøre området trygt. Vise dem de riktige løfteteknikker og alltid bruker dem.