Ny Jersey bygning koder for Egress vindusstørrelser

August 28

Egress er et krav på alle nye bygninger bygget i USA, med hver stat sitt eget individuelle behov på størrelsen på vinduet. For staten New Jersey, stamme flertallet av bygningen koden på egress vindusstørrelser i International bolig Code retningslinjer, selv om New Jersey har gjort noen endringer å stramme opp kravene ytterligere.

Fakta

Delstaten New Jersey følger hovedsakelig International bolig koden (IRC) retningslinjene i en egen bygning kode, selv om det går ut over IRC i enkelte områder, for eksempel for andre etasje egress vindusstørrelser. For første etasje egress vinduene er New Jersey bygge koden den samme som IRC vilkår.

Internasjonal bolig kode

International bolig Code kriteriene for utgående windows er i fire deler, håndtere minimum høyden og bredden må vinduet være, minimum "netto klart åpning" området i vinduet, og den maksimale høyden på vinduet over gulvet. Av IRC krever 24 tommer høy ved 20 tommers brede vinduer som er 44 tommer fra bakken, pluss en netto klart åpning av 5 kvadrat feet i første etasje.

Ny Jersey bygning kode

New Jersey bygge kode krav for første etasje egress windows er en 3 fot høy av 4 fot bred vindu med en netto klart åpning på 20 inches høy og 20 inches bredt. Egress windows i andre etasje eller høyere må være 3 fot høy av 4-1/2 fot bred og med en netto klart åpning 24-av-20 inches. Windows må være 44 inches fra gulvet på de fleste.

Funksjonen

Formålet med et egress vindu er ikke bare å gi plass stor nok for beboerne av bygningen å flykte i tilfelle brann, men også gir lett tilgang for en firefighter seg full slukningsarbeid utstyr å gå inn i bygningen. Brannmann oppføringen er årsaken til netto klart området i vinduet; som hindrer brannmann utstyr blir blokkert.