North Carolina villblomster som vokser fra pærer

July 29

North Carolina villblomster som vokser fra pærer

North Carolina er hjem for mange arter av villblomster, inkludert en rekke opprinnelige geophytes eller pærer-planter med forstørret, kjøttfulle rotsystem. Pærer er sant pærer, tubers, corms og rotstokker. Wildflower pærer er ikke vanligvis dyrket og mange er sjeldne eller truet, så å få dem kan være vanskelig. Men er en rekke unike og interessante wildflower pærer tilgjengelig gjennom barnehager som spesialiserer seg på arter.

Ørret Lily

En av de tidligste vår blomstene, ørret lily (Erythronium americanum) bærer små, gule blomster fra mars til mai. Funnet i løvfellende skogsområder fra North Carolina fjell til regionen Piemonte, foretrekker ørret lily rik, fuktig sur jord. Bred, marmorert bladene sies å ligne markeringene på en bekkerøye. Ørret lily vokser ca 6 til 10 inches høy og krever lys, filtrert sollys våren for å blomstre. Denne planten vokser i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 3 til 9.

Jack i prekestolen

Jack på prekestolen (planteslektene triphyllum) er vanligvis finnes i myrer og skogkledde områder nær bekker og fosser i staten. Det vokser ca 2 til 3 fot høy og produserer en særegen rødbrun-stripete, hette spathe (blad-lignende slire) som omgir en spiker eller spadix. Etter det blomstrer om våren, manken spathe for å avsløre bær som modnes til røde på sensommeren. Jack på prekestolen vokser i USDA soner 5 til 9 og foretrekker konsekvent fuktig jord.

Nikker løk

Nikker løk (Allium cernuum) er en innfødt vill løk finnes sporadisk i woodlands gjennom fjellene og Piemonte områder. Dette anlegget bjørner klynger av delikate, rosa blomster på slutten av høye stammer som bøye mot bakken. Nikker løk vokser ca 1 til 2 fot høye med lange, smale blader. Den foretrekker full del Sol og rik, fuktig jord. Nikker løk vokser i USDA soner 3 til 10. Selv om pæren var en gang kokt og spist av indianere, anbefales nikker løk ikke for mennesker; men det er spist av ekorn og bjørn og tiltrekker hummingbirds og sommerfugler.

Turk Cap Lily

Turk cap lilje (Lilium superbum) finnes i fuktig enger og skoglandskap i fjellene. Den vokser mer enn 3 fot høy er vanligvis dekket med dusinvis av nikkende, fargerike blomster fra slutten av juni til begynnelsen av September. Karakteristiske orange og gul blomst petals kurve bakover og er dekket med brunlig røde flekker. Turk cap lily foretrekker full sol del skygge og rik, fuktig jord. Den vokser i USDA sonene 4 til 9.

Dvergen Iris

Dvergen iris (Iris verna) er ofte funnet i Nord-Carolina fra kystslettene til fjellene. Dvergen iris produserer duftende blomster fra mars til mai. Blomstene er blåaktig lilla med gule nær base og båret på blad stammer ca 3-4 inches høy. Lange, smale blader vises etter blomstrende og vokse om høyden. Dvergen iris vokser sprer rotstokker og tåler tørr eller fuktig, surt jordsmonn. Den vokser i USDA soner 5 til 9.