North Carolina anlegget identifikasjon

April 27

North Carolina er en tilstand som er full av rike, mørke jord, skog og en rekke plante liv. Mange av plantene vokser i Nord-Carolina er innfødt til området. De fleste av disse anleggene gir et vakkert bakteppe for native hager og plener. Anlegget identifikasjon er også nyttig å eliminere brukbare planter fra skadelige ugress som kan invadere hager og plener.

Anlegget form

En av de enkleste måtene å identifisere planter i North Carolina er å se på den formen og størrelsen på planten. Mange online databaser tilbyr søk basert på størrelse eller form av en plantens blader. For eksempel har Nord-Maidenhair bregne blader. Hvitveis anlegget har lange, ovale blader som er pekte på slutten. Falske Foxglove og falske geitemelk skjegg har lenge ruvende stammer med små blader og blomster.

Jordtype

Type jord som planten vokser i kan også være en indikasjon på hvilken plante som det er. Carolina Hemlock finnes i kjølig, fuktig områder. Coreopsis finnes i solfylte steder. Svart-eyed Susan, Bishop's Cap og Alumroot alle elsker tørr jord. Alle bregner elsker våtrom. Mest innfødte planter som vokser i rike, mørke jord. Noen plante vokser fritt i dårlig jordsmonn er sannsynligvis en luke.

Tiden av året

Det er også mulig å identifisere planter avhengig av året. Mange innfødte planter tilbyr utmerker våren eller falle. Svært få planter vokse vinteren. Blackhaw Viburnum tilbyr lyse hvite blomster våren. Andre prangende vårblomster inkluderer amerikanske plomme, Blue Cohosh, dverg Crested Iris og Oconee bjeller. Wild Ginger er en plante som er eviggrønne hele året. Hvis du ser hjerteformet bladene sent faller eller vinter, er det sannsynligvis wild ingefær. Wild Indigo, svart Cohosh, Winkle-leaf oker og blå - eyed gresset alle blomstre fra mai til August.

Fordeler

Det er mange fordeler å identifisere planter som vokser i North Carolina. Innfødte planter til North Carolina er de beste typene planter å vokse i hager og verft. Lokale planter er tilpasset klima og jordsmonn forhold i voksende regionen. Identifisere innfødte planter vil også hjelpe oppdage hva planter er nyttig og hva planter ugress.

Identifikasjon

Det er mange andre verktøy for å identifisere anlegg i North Carolina også. En av de mest nyttige verktøyene er en lokal landbruksprodukter forlengelse kontor. Dette kontoret vil identifisere individuelle planter, og mange kontorer har også nettsteder med bilde referanser for ytterligere identifikasjon. En North Carolina anlegget feltet guide kan også være nyttig i å identifisere planter.