Norge Gran faktaark

February 5

Norge Gran kommer fra Europa, hvor dette medlemmet av furu familien vokser ved høye høyder og i kjølig klima. Også kalt fjellet Gran, er Norge Gran en naturalisert i den nordøstlige delen av USA og Sørøst Canada, med bestander av dette evergreen etablert i Pacific Northwest og deler av Rocky Mountain range.

Skjemaet

Lemmer som vil vokse rett ut kombinere med oppover-overordnede greiner på en Norge Gran. Yngre trær vokser raskt før denne sprute endelig bremser som treet modnes. Når umodne, en Norge Gran har tykke grener, men eldre trær utvikle seg til et skjema som har mer plass mellom lemmer. Ohio Department of Natural Resources sier at en Norge Gran besitter pinne som vil peke fremover på kvistene.

Funksjonen og størrelse

Norge Gran fungerer som en stor skygge nåletre og denne arten er svært nyttig som en skjerm å skille eiendom. Landscapers kan velge denne Gran som en windbreak, bruke dem på denne måten plantet tett sammen. University of Connecticut Plant Database sier at en Norge Gran krever rom til å utvikle. National juletre Association notater disse trærne kan bli høyere enn 100 fot under de rette forholdene, med treet trenger sur jord og full sol å oppnå dette.

Juletre

De mørkegrønne nålene av et Norge Gran er tiltalende når treet blir et juletre, men oppbevaring av pinnene er dårlig. Alle som bruker en for dette formålet må vann det religiøst. Når bruker Norge Gran som en levende juletre, er det viktig å huske at treet utvikler en grunne rotsystem. Etter ferien må du plante den der det vil ha noen beskyttelse fra vinden, som det kan blåse over når det blir større hvis igjen i en utsatt.

Fuglens reir Gran

En av de mer interessante hybrider av Norge Gran er Nidiformis variasjon, kalles fuglens reir Gran. Dette navnet stammer fra lagdelte lemmer har en depresjon i deres center som ligner et reir. Nidiformis vokser lav til bakken og sprer seg, med den høyeste av disse kultivarer nå bare 6 fot høy. De gjøre gode valg som en stiftelse plante, vokser der mange andre trær og busker vil ikke.

Kjegler

En av funksjonene i Norge Gran er kjegler som kan nå lengde på ca 6 til 7 inches. Runde og formet som sylindere, Konglene er den største at noen Gran arter produserer. Koner kan søppel bakken under treet og være en fare når du klippe området under beina. Koner henge ned fra greinene i de øvre delene av treet, faller av etter de modne, og slipper frøene. De starter som en lys grønn farge, men i tid blitt brunfarge eller brun.