Nordøst landskapsarbeid planter

February 10

Nordøst landskapsarbeid planter

Busker, trær og stauder er kjøpedyktig tjene som landskapsarbeid planter i den nordøstlige delen av USA. Mange er arter som har litt problemer med gjenlevende potensielt kupert vinteren. Andre er hardfør planter som kommer fra andre deler av landet. Disse nordøst landskapsarbeid planter kan tjene en rekke formål.

Nordlige Bayberry

Nordlige bayberry (Myrica pensylvanica) er en innfødt busk i nordøstlige USA og langt østlige Canada. Det tar på en ujevn form i de fleste tilfeller og kan vokse til 10 fot høy, men ofte er rundt 5 eller 6 fot høy. Nordlige bayberry besitter læraktig mørk grønt løv og anlegget er ofte semi eviggrønne, med blader igjen på treet godt inn i vinteren. Nordlige bayberry vokser best i full sol og har flere landskapsarbeid bruker. Du kan plante det som en busk kantlinje, brukes langs veikanter eller som et fundament anlegg og det vil vokse på steder mange andre landskapsarbeid planter ikke vil.

Snikende einer

Snikende einer (Juniperus horizontalis) er egnet som en bunndekkende, med denne lav vekst busk også kunne kontrollere erosjon. Mens et godt valg for masse plantings, kan du også legge den i en beholder og flytte den om landskapet. Snikende juniper vokser i naturen i de nordlige delene av Nord-Amerika, så det kan håndtere forhold i nordøst. Det vil vokse bare ett eller 2 fot høy men kan ha en spredning på opp til 8 fot. Snikende juniper er eviggrønne, tåler tørke og salt og kommer i slike kultivarer som Bar Harbor, Blue Chip og Hughes.

Myr Hibiscus

Våt er eiendommen et perfekt sted å plante en myr hibiscus (Hibiscus moscheutos). Denne urteaktig flerårig blir så langt nord som Massachusetts, med en maksimal høyde på rundt 7 fot. Myr hibiskus produserer 6-tommers bred blomster hvite eller rosa. Myr hibiscus gjør det bra i full sol og du kan plassere den i fuktig jord. De Floridata nettsted bemerker at planten vil overleve i nordlige klima som du beskytte røttene.

Colorado Blue Spruce

The Colorado blue spruce (Picea poungens) er ikke innfødt til nordøst, men fortsatt gjør samt et landskapsarbeid tre i regionen. Det kommer fra de sentrale og sørlige Rocky Mountain statene, vokser ved høye høyder. Colorado blue spruce gjør en utmerket prøven treet sin tett grener, konisk form og blågrønne nåler. Mange hybrider er tilgjengelig på markedet, som Hoopsii, en type med sterke blå farge, ifølge Universitetet i Connecticut Plant Database. Colorado blue spruce kan bli rundt 120 fot, så det krever mye plass.