Nordamerikanske blomstrende trær

April 11

Nordamerikanske blomstrende trær

Når du tenker på landskapsarbeid hagen din, kan du vurdere blomstrende trær. Ikke bare gir trærne skyggen, de gi hagen din en pop farge når sine blomster blomstre, grønne blader etter blomstrer, og de som bærer frukt vil også støtte lokale fugl populasjoner. Lær om trekk av ulike blomstrende trær før velge som passer din gårdsplass.

Cornus

Dogwoods blomst i midten av våren og et lys rosa eller hvite blomster. Dette treet er ganske raskt voksende og når mellom 15 og 25 fot. Den trives i direkte sol delvis skygge.

Washington hagtorn

Washington hagtorn er et godt valg for begynnelsen gartnere, fordi det er mange hardføre og ganske sykdom-motstandsdyktig. Den har en slank stammen og en avrundet form. Dette treet produserer hvite blomster om våren og rød eller appelsin bær i høst eller tidlig på vinteren.

Serviceberry

Dette treet er en av de første til å blomstre hver vår. Det er en treg til middels dyrker, men kan overskride 40 fot i høyden. Serviceberry treet produserer masser av små hvite blomster i tidlig om våren, deretter lilla bær som fugler elsker å spise i høst.

Blomstrende Cherry

Disse trærne er ganske særegen, med sine lys til mørk rosa blomster. Blomstrende kirsebærtrær er mest langsom dyrkere og trives ikke i våt jord. Avhengig av variasjon du velger, kan disse trær vokser mellom 30 fot og 50 fot høy.

Crabapple

Crabapple er en populær blomstrende tre fordi det kan håndtere både varme om sommeren og kaldt om vinteren. Crabapples produsere store mengder hvit eller rosa blomster hver falle. Det er mer enn 200 typer crabapple trær, men vokse mest mellom 20 fot og 30 fot.