Nord Texas hjem & hage viser

June 7

Hvis du leter etter nye måter å forbedre hjem i Lone Star staten, er delta på en av Nord-Texas' mange hjem og hage show en utmerket måte å få nye ideer. Dallas-Fort Worth-området har flere hjem og hage viser i løpet av året, inkludert programmer som utgjør en del av National hjem & hage Vis-serien.

Dallas hjem og hage Show

The Dallas hjem og hage Vis har tiltrukket gartnere og hjemmeværende siden 1980. I 2011 finner det sted på Dallas markedshallen under den første helgen i mars, tilbyr to og en halv dager av aktiviteter og presentasjoner boliger og hager. Attraksjoner inkluderer presentasjoner av ekspert Dallas County Master gartnere, en scene dedikert til gourmet matlaging presentasjoner, et utstillingsvindu for energieffektive apparater og produkter og spesielle viser av spesialiserte temaer som lagringsløsninger, remodeling, kjøkken og bad og utendørs møbler. Som i 2011, Dallas hjem og hage Vis koster $9,50 til generell offentlig, $8 for eldre og fri for barn i alderen 14 og under. En "Mommies og vogner" forhåndsvisning er tilgjengelig for de som ønsker å delta på morgenen før offisielt begynner.

Fort Worth Home Vis

Følge i tradisjonen til The Dallas hjem og hage Vis, har Fort Worth Home Show pågått siden 2000. Som i 2011 er Showet finner sted på Will Rogers Memorial Center på den tredje helgen i måneden. Som et resultat, er det mulig for Nord-Texas beboere å delta både Dallas hjem & hage Vis og Fort Worth Home Show uten planlegging konflikter. Som viser Dallas går Fort Worth Home Show fra fredag ettermiddag gjennom søndag kveld, selv om det ikke tilbyr noen gratis tidlig innleggelser fredag morgen. Som fokuserer holdent på hjemmet inkluderer showet mange hvordan workshops for hjelp på populære DIY prosjekter. Andre temaer inkluderer kjøkken, bad, rom tillegg, lagring og grønn, energieffektive materialer og produkter. Som i 2011 koster inngangsbilletten $9,50 for voksne og $7,50 for pensjonister. Barn 14 og under kan angi gratis.

Alle Texas hage Show

Kjører siden 1997, foregår det årlige alle Texas hage Vis i Arlington, Texas, ligger mellom Dallas og Fort Worth. Som i 2011 finner utstillingen sted på Arlington Convention Center i løpet av siste helgen av februar. Viser tidsberegningen i slutten av februar gir lokale gartnere god tid å søke ny informasjon når du planlegger sine våren hager. Showet går fra fredag ettermiddag gjennom søndag kveld, med fossefall og dammen landskap, container hagearbeid konkurranser og stein og rydder viser. Som i 2011, opptak er $9,50 for voksne, $7,50 for pensjonister og fri for barn opp til 14 år.