Nøkkel lås vs kombinasjonen lås

March 20

Nøkkel lås vs kombinasjonen lås

Folk ønsker å beskytte verdifull informasjon eller varer må kjøpe en lås for å beskytte varene blir stjålet eller skadet. For å beskytte dine verdisaker har du opsjonen av kjøper en kombinasjonen lås eller en hengelås det behøver en nøkkel. Kombinasjon og nøkkel låser har fordeler, men de har også ulemper. Dine personlige behov og elementer vil avgjøre hvilke lock er best for deg.

Operasjon

Kombinasjonen låser fungerer på samme måte. Den som vet kombinasjonen er kjøpedyktig skru tre konkrete tall klokken mot klokken og klokken å låse hengelåsen. Bare de med kombinasjonen kan åpne låsen. Nøkkellås er låser som krever en nøkkel. Bare nøkkelholder kan låse opp låset. Ulempen til en tastelåsen er hvis nøkkelen mistes noensinne eieren ikke vil ha tilgang til sine verdisaker. Hvis noen finner en tapt nøkkel, åpnes dens bare til nytte for dem hvis de vet hvilken pad låse den.

Sikkerhet

Dessverre kan en nøkkel lås og en kombinasjonen Lås "plukkes." En tastelås kan plukkes med en perle klipp eller andre elementer. En kombinasjonen lås kan også plukkes siden det tar bare tre tall låse opp låset av profesjonelle tyver. Hvis du er bekymret for folk i huset som barna få tilgang på informasjon, kan deretter en kombinasjonen lås være best, siden du vet bare kombinasjonen i motsetning til nøkkelen blir funnet.

Holdbarhet

Produserer mange av låser er populære holdbarheten. På den dyrere enden, noen sluser kan håndtere flere skudd og åpnes ikke. Nøkkel og kombinasjonen låser kan være laget av høyverdig stål. Hvis en kombinasjonen lås er manipulert, er det fortsatt en sjanse for at kombinasjonen kan brukes til å åpne låsen. Men hvis innsiden nøkkelhullet er skadet på en sentral lås, kan du ikke lenger kunne låse opp låset.

Kostnader

Nøkkellås finnes for så lite som tre dollar. Låser som krever tastene og høy sikkerhet kan koste mer enn $150. Høy sikkerhet-låser vil ikke bare gjøre nøkler, men de har også høye alarmer som vil høres hvis de er endret. Kombinasjonen låser kan være mindre enn $5, som Nøkkellås, men det er en begrensning av kombinasjonen låser brukes for høy sikkerhet.

Tilleggsfunksjon for kombinasjonen låser

Kombinasjonen låser er også laget med herdet stål begrense bruk av bolt-cutters. Også kan kombinasjonen låser nå brukes med en kombinasjon av bokstaver, tall, symboler, former og farger. Utvidelse av andre symboler utenom å åpne kombinasjonen låser gjøre dem mer sikker så viktige låser.