Noen Tips å fjerne gulvet flekker på klær

April 23

Noen Tips å fjerne gulvet flekker på klær

Gulv voks er en kombinasjon flekk, som betyr at den har en fet eller voksaktig komponent samt en dye-komponent. Behandle en kombinasjon flekk krever mer enn én metode. Fet, voks flekken skal fjernes først, deretter pigment flekken. Alltid lese plaggets vaskeanvisninger før du begynner flekken behandlingsprosessen.

Bruke Klesrens løsemiddel

Når du arbeider med en etasje flekken på klær, kan du bruke et vaskeri løsemiddel fjerne fet/voksaktig komponenten flekken. Bruke løsemiddelet før behandling av fargestoff flekken. Klesrens løsemidler inneholder kjemikalier som perchloroethylene og trichloroethylene, og alltid skal brukes med forsiktighet i et godt ventilert område. Noen merkenavnet Klesrens løsemidler inkluderer Clorox forvask, Energine, Spray-n-Wash og rop. Spray eller svamp produktet på klærne, så la Klesrens løsemiddelet tørke helt før skylling det fra plagget.

Pre-spandere flekken

Pre-spandere en etasje flekken med en kraftig vaskemiddel før vaske den. Kraftig vaskemidler inkluderer felles produkter som Wisk, tidevannet, tid og alle. Bruke vaskemiddel flekken, så bruk en ren, dye-ledig håndkle blot eller forsiktig gni vaskemiddel i flekken. Tillate pre-behandlet flekken angi for minst ett minutt før hvitvasking det. Ikke bruk varmt vann på plagget før flekken er fjernet, fordi det kan sette fargestoff inn i stoffet.

Blot flekken

Før behandling av en komponent i den gulvet-flekken, blot stedet med en ren, tørr svamp eller ren, hvit bomull håndkle. Unngå å bruke en frotté eller uklar håndkle fordi alt kan gå av på klær og komplisere resten av fjerningen av flekken. Også unngå å bruke en mørk eller farget håndkle som kunne blø fargen på stoffet blir behandlet. Blotting flekken hjelper suge opp overflødig gulv voks på klærne, mens rubbing sprer flekken og skyver det dypere i fiber av stoffet.

Hvitvaske umiddelbart

Når flekken er pre-behandlet, bør klær renses umiddelbart for å hindre flekken innstillingen inn i stoffet. Vask plagget i kaldt vann. Hvis flekken er overdreven, vask plagget i seg selv å unngå flekker andre klær. Vaskemaskinen kan settes på en vask med vanlig sentrifuge-innstilling.

Sjekk flekk før tørking

Når plagget er pre-behandlet, deretter vasket, kan du kontrollere flekken. Hvis det gjenstår behandle det og vaske det igjen før tørking det. Hvis flekken synes å være borte, la det lufttørke før du sender den via en oppvarmet tørketrommel. Varmen kan angi flekken, gjør det vanskeligere å fjerne. Noen flekker, vil hvis de er svake, ikke vise frem til plagget er tørr. Hvis flekken forblir etter at det har luft tørket, gjenta behandling og vaske prosessen. Ikke tørr plagget i en oppvarmet tørketrommel til flekken er borte.